pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Proteste in tara! Cade guvernul??

Dupa ziua de ieri cand au iesit in strada foarte multi oamenii in strada pentru sustinerea lui Raed Arafat, Azi manifestantii au iesit iar in strada Orasele in care se protesteaza sunt: Târgu-Mureş, Timişoara, Oradea, Sibiu, Craiova, Iaşi,  Ploieşti, Mehedinţi.Deva,Constanta

Sloganurile sunt cam astea: „Jos Băsescu”, „Jos Guvernul Boc”, „Ieşi din ţară javră ordinară”. etc. Din pacate ca in 89, „tradatorii de neam si tara” sau infiltrat intre acesti protestatarii,si totul sa transformat intr-o mascarada politica!! Marca PSD+PNL+PC+PP, Totul

Acum eu sunt perfecte de acord cu protestatarii,jos guvernul. Dar cine vine in locul lor?

PNL:

Au fost la OS. au furat tot ce sa putut, Au dat resursele din insula serpilor inainte sa fie ale noastre!! Au introdus taxa auto, Daca ar fi sa aducem aminte de tot jaful lor, ar trebui sa stam 1 saptamana sa scriem.

PSD

Astia au furat din 90 pana in ziua de azi TOT, astia sunt niste criminali ordinarii,hoti imputitii, au vandut,fabrici,uzine,combinate, TOT.

PC Astia  sub¡nt un partid de hoti, condus de ….., si remorca PSD+PNL=USL

PP  Astia sunt infimi.

Sa nu uitam ca toate partidele politice din romania sunt, copii PCR,care sa transformat in FSN.care sa divizat in mai multe „clanuri mafiote”. PNL.PSD,PD-L,UDMR,PC. aceeiasi  marie cu alta palarie. Care au ca scop doar interesele de clan mafiot!

Ramane de vazut asta??

 

 

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.