pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

PSD despre proteste: „Sa ne pupati in cur!!”

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta, i-a numit „putori”, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe manifestantii care au iesit in strada pentru a protesta impotriva modificarii Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta. „Care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!”, a scris consiliera PSD, potrivit hotnews.ro. La scurt timp, PSD Constanta a reactionat, afirmand ca „se delimiteaza ferm de afirmatiile jignitoare”. 

Contul de Facebook a fost, între timp, suspendat.

Mesajul integral postat de Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean PSD Constanta, pe Facebook: „Practic Romania nu este de acord ca atunci cand furi sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2.000 de RON pe luna pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare destepti sunteti, sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!”

PSD Constanţa a transmis de urgenţă un punct de vedere privind atitudinea consilierei judeţene Sabrina Maria Nedelcu. „În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu.“, notează Adevărul.

 

evomag.ro

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, că va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care „să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”. Liderul social-democraţilor vasluieni a afirmat că el face parte din „aripa talibană” a PSD şi că nu-l interesează „nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.

Liderul Organizaţiei Judeţene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, consideră utilă convocarea, pentru joi, a Comitetului Executiv al partidului, având în vedere situaţia tensionată din ţară. Preşedintele social-democraţilor vasluieni dezaprobă acţiunile participanţilor la manifestaţii, coordonate, în opinia sa, de „indivizi care se ascund în dosul reţelelor de comunicare” şi de „câţiva antrenori din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”.

„Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situaţia actuală este una foarte bună. Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului reţelelor de comunicare şi, după părea mea, şi câţiva «antrenori» din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, pentru News.ro, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraţilor vasluieni a afirmat că el va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care „să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”.

„Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat după alegerile din 11 decembrie, să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor pentru că o abdicare în acest moment va da câştig, şi aici utilizez o expresie care nu-mi aparţine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”, a conchis Buzatu.

Sursa: News.ro

Definiție dexonline.ro – RĂGĂLÍE, răgălii, s. f. (Reg.): Îngrămădire de rădăcini noduroase de plante sau de arbori pe malul apelor curgătoare, care servește ca ascunzătoare pentru pești; p. gener. îngrămădire de lemne, bușteni, crengi etc. aduse de apă și oprite la cotitura unei ape curgătoare, formând un fel de stăvilar. ♦ Rădăcină ieșită din pământ a unui copac doborât de vânt.

 

lenjeriidepatoutlet.ro/
Partidul Social Democrat a reacționat în urma protestelor violente care au avut loc în întreaga țară. Manifestări au avut loc și la Gorj, iar social democrații au dorit să clarifice situația și să găsească vinovații pentru acțiunea oamenilor care nu sunt de acord cu modificarea Codului Penal.

PSD consideră că președintele României, Klaus Iohannis, este vinovat pentru agresivitatea românilor. „Ordonanța de modificare a Codurilor Penale a creat o serie de nemulțumiri în rândul românilor, români incitați chiar de președintele Klaus Iohannis, cel care trebuia să fie moderator între societate și stat. Există o libertate de exprimare și atâta vreme cât nu sunt aduse prejudicii de vreun fel, românii au dreptul să-și spună punctul de vedere. Important ca acest punct de vedere să fie cu adevărat al celor care cunosc în profunzime subiectul, nu al unei mase de manipulare condusă de o anumită clasă politică. În nota de fundamentare a Ministerului Justiției, necesitatea adoptării cât mai rapide a unui proiect de grațiere a unor pedepse este justificată prin situația actuală din penitenciarele din Romania, care se confruntă cu supraaglomerarea, datele oficiale relevând că în prezent în țara noastră există 8 penitenciare care au un grad de ocupare mai mare 200%, în restul închisorilor indicele mediu relevând un grad de ocupare de 157,7%. Un alt motiv care a stat la baza Ordonanței a fost posibilitatea ca în luna mai 2017 Curtea Europeana a Drepturilor Omului să publice o hotărâre-pilot pentru supraaglomerarea sistematică din penitenciarele românești, care să stabilească condamnarea României pentru condițiile inumane și degradante din penitenciare”, a informat PSD Gorj.

Social democrații cred că oamenii ieșiți în stradă sunt cei care au pierdut alegerile în 11 decembrie și nu cetățeni nemulțumiți de modificarea legii. „Catalogăm toate aceste manifestări de stradă drept o demonstrație împotriva PSD-ului, iar cei din stradă sunt oamenii care n-au votat PSD-ul, sunt cei care au pierdut alegerile pe 11 decembrie 2016. Vedem aceste demonstrații ca o modalitate de a împiedica Partidul Social Democrat de a-și implementa programul de guvernare. Rugăm toți cetățenii să dea dovadă de calm, să aprofundeze conținutul acestor ordonanțe și îi asigurăm pe români că aceste acte normative nu sunt date ca să favorizeze politicieni”, a mai informat Biroul de Presă al PSD Gorj.

36 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.