pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

„PSD” Il ameninta cu moartea pe Ungureanu

Am tot spus ca romania este condusa de crima organizata. Acum mai vine o dovada. Un deputat PSD la amenintat cu moartea pe MRU, amenintarea este tipic mafiei,mafiei din romania care conduce romania de ceva ani.

Deputatul PSD Adrian Solomon care condideaza ca deputat pentru PSD. a scapat porumbelul. in presa locala Bârlad Online

„Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii„,

Acum nu stiu ce a patit Tariceanu?  „Sa fie oare ca nevasta la inselat?”

Aldo Moro este un fost  premier italian, care a  fost rapit si ucis de Brigazile rosii prin  70.  sa inteleg, ca PSD sunt gruparile rosi de gherila?

 

Dupa parerea mea, acest  terorist, ar trebui arestat pentru ce a spus. dupa parerea mea este un act de terorizm, Daca ar fi facut unu din „pulime” acesta declaratie, in secunda 2 ar fi fost arestat.
Ah…. am uitat are imunitate parlamentara.
20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.