pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

PSD-istul Adrian Ionescu recrutezează fete pentru videochat

Un social democrat face afaceri cu videochat. Unul dintre şefii organizaţiei de tineret a PSD Timiş, Adrian Ionescu, recrutează fete dispuse să se dezbrace în faţa camerei web, potrivit EVZ. 5.000 de dolari pe lună le promitea social-democratul.

claudia-cozmaIn urmă cu doi ani, tânărul social-democrat şi-a deschis un studio de chat chiar în mijlocul complexului studenţesc din Timişoara.

Camera unde se desfăşoară activitatea erotică are geamuri fumurii. Şi soţia lui Adrian Ionescu deţine o firmă care are ca domeniu de activitate portalurile web şi care are o cifră de afaceri de 100.000 de euro.

Tânărul PSD-ist a negat faptul că este implicat în activitatea de videochat. Ionescu intenţionează să-şi extindă afacerea şi în Capitală.

Acesta a căutat deja un sediu şi un coordonator şi ar fi ales-o deja pe una dintre cele mai căutate fete pe site-urile de chat erotic din străinătate.

Victor Ponta, Sex Cu Minore.

54 Vizualizari

- ADS -

2 Comentarii
  1. […] PSD-istul Adrian Ionescu recrutezează fete pentru videochat […]

  2. Catrina spune

    Doar pentru ca lucreaza in partid, isi neaga implicarea in domeniul videochatului? Chiar este o afacere legala, cu venituri substantiale.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.