pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Putina istorie, o nota de ignoranta, mare tradare si multa isterie !

Numele Budapesta trebuie sa revina pe Arcul de Triumf din Bucuresti.

Face parte din istoria universala al celui de`Al Doilea Razboi Mondial, din istoria Romaniei si a Ungariei (la comun).
Am avut o discutie cu un „maghiar” azi, in care vezi Doamne, noi, romanii,nu avem voie sa spunem ca Armata Romana a cucerit Budapesta caci aducem ofense „minoritatii maghiare” si nici nu avem voie sa vorbim despre atrocitatile comise de plutoanele unguresti de la Ip, Traznea, Huedin sau alte localitati romanesti..pe motiv ca, „nu`si au sensul” (iar aici este cu o usoara si tampita scuturatura de cap) !
Atacul discret asupra Arcului de Triumf din Bucuresti,s-a petrecut în vremea cînd primar general al Capitalei era actualul preşedinte al României, Traian Băsescu. Atunci s-a decis renovarea Arcului de Triumf şi, în acest scop, s-a ridicat o schelă.În mod cert, ridicarea schelei a fost doar o diversiune, pentru că nu s-a mai făcut nici o renovare.Singura modificare a fost acoperirea cu ciment a primei inscripţii din stînga de jos, BUDAPESTA.


După cum poate vedea oricine, atît în realitate, cît şi în fotografie, pe bolta Arcului de Triumf sunt înscrise localităţile sau zonele principale
unde Armata României a dus lupte grele pentru apărarea pământului străbun:BUDAPESTA, COŞNA, MUNCELU, VRANCEA, RĂZOARE, MĂRĂŞEŞTI, MĂRĂŞTI, OITUZ, NEAJLOV, DRAGOSLAVE, JIU-OLT, CERNA. Prima localitate, BUDAPESTA, a fost acoperită!
Evident, aici este mana unui U.D.M.R.-ist, care a dat dispoziţie să fie acoperită cu ciment denumirea acestei localităţi.
Fiindcă, în 1918, Armata Română învinsese armata comuniştilor lui Béla Kun şi pusese opinca pe clădirea Parlamentului Ungariei!
Acoperirea cu ciment a BUDAPESTEI de pe Arcul de Triumf înseamnă profanarea acestui monument, umilirea Armatei României, falsificarea Istoriei Naţionale şi totodată, faptă penală.

21 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.