pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Razboi inevitabil intre Israel si Iran!!

Stiu ca o asemenea stire, nu este interesanta pentru romanii. Sa discutat in ultimele 2 saptamani despre acest subiect pe OTV. la emisiunea lui Tudor Barbu, Se intampla Acum. Nimeni nu a dat importanta despre acest subiect.Sa alocat pe unele posturi Tv,max.30 de secunde.Presa scrisa a mai scris. despre asta dar nu are efect.Normal nu este un subiect cu, tate, cur, muie, laba,buruiana,crudu, columbianu etc.

Cu toate ca daca ar izbucni un razboi intere Israel si Iran. Romania, va fi direct implicata in acest razboi. Cum asa:

Sursa FOTO: .incont.ro

Pai  foarte bine! Este in NATO. Pai si ce. Da dar SUA. sprijina din toate punctele de vedere Israelul. normal aici se include si militar. ce state ar sprijini Israelul!  Germania ,Grecia, Regatul Unit,Turcia, Spania Polonia, Ungaria, Cehia, România, Slovenia, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, Albania, Croația, United States etc.  Acum cu siguranta veti spune ca,Doar nu toate aceste state, vor sprijini  Israelul militar.

Cine sprijina Iaranul? Rusia. China.De aici pana la un nou razboi mondial, este doar un pas.

Toti mari jucatoar, din NATO. vor arunca bombele. pe cobaii lor,care ar fi tarile invecinate cu Rusia, Si implicit, cele care au pe teritoriul lui, scuturi anti racheta. Normal romania se afla printre ele.

Daca ar izbucni un razboi, o mare parte din cetateni din Israel, se vor refugia in Romania! Cu ce costuri,si normal, cu ce riscuiri ramane doar sa ne imaginam.

Sa nu uitam ca romania, nu mai are armament nici de ofensiva,nici de defensiva.si implicit nu mai avem armata, Daca cineva crede ca ce avem noi acum! este armata se inseala! Este doar o adunatura de „putori” care au salari uriase, masa,cazare, toate gratuit. pentru nimic.

 

Sa speram, ca nu va izbucni acest razboi.Dar nu prea cred.

Un post de televiziune din Israel dezvaluie, pe surse, ca premierul Benjamin Netanyahu ar fi luat decizia de a lansa un atac impotriva instalatiilor nucleare iraniene.

Toate serviciile americane sunt increzatoare ca liderii Israelului au luat deja decizia de a ataca Iranul, daca nu cumva in saptamanile urmatoare are loc o schimbare semnificativa in legatura cu programul nuclear„,

Statele Unite vor furniza „intreaga sustinere necesara” astfel ca Israelul sa isi mentina „superioritatea militara” in fata inamicilor sai, a promis marti secretarul american al Apararii Leon Panetta, evocand programul nuclear iranian.

SUA este direct interesata de a izbucni acest razboi. normal in interesul personal. Mai multe articole despre acest subiect se gaseste si pe FORUM

11 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. dumi spune

    Personal eu unul cred ca omenirea a invatat ceva din cele doua razzboaie mondiale…

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.