pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Razboiul RealitateaTV si RTV. continua!

Dupa ce pana acum ceva timp, se iubeau, si lingeau in fund opozitia. si normal pe sov. Sa produs inevitabilul. sa destramat haremul lui sov. Din acel harem sau facut 2, si asa a aparut un concurent de temut pentru RealitateaTV.

Se bat in audiente, in lins de fund, la partide,  dar se mai bat si fizic. adaica cine are brand mai mare.dar si prin puscarii,cat si in amenintarii, ca intre barbati, Sau cum spunea SOV. ca intre golani?

Pe Realitatea, aparent a ramas patron, un apropiat a PDL, Elan Schwartzenberg, Iar pe divizia dezertoare  RTV. a ramas Sebastian Ghiţă.  Cum razboiul continua, azi a avut loc un incident.

Descriierea este facuta in: Scrisoare deschisă a postului România TV către premierul Mihai Răzvan Ungureanu

„Domnule Prim-Ministru,

Domnule Ministru al Administraţiei şi Internelor,

Jurnaliştii România TV au decis să vă trimită această scrisoare deschisă după ce, în această dimineaţă, la ora 6, au înregistrat scene incredibile la intrarea în sediul postului de televiziune. Ei au filmat o intervenţie în forţă a unui grup de reprezentanţi ai unei firme private, însoţiţi de şeful Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) din IGPR, comisarul-şef Teodor Stanca.

Deşi, conform atribuţiilor funcţiei, şeful SIAS intervine doar în situaţii de o gravitate maximă, precum cazuri de terorism sau trafic de droguri, jurnaliştii au văzut cum comisarul Stanca acţiona la ordinele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, care susţinea că are un litigiu comercial cu România TV. Dl comisar nu s-a sfiit să susţină acţiunea omului de afaceri vorbind chiar despre arestări, moment în care i s-a atras atenţia că acţionează fără mandat.

În acel moment, spre uimirea celor prezenţi, dl Schwartzenberg l-a sunat şi a discutat în repetate rânduri de pe telefonul său mobil cu şeful Poliţiei Române, chestorul-şef Liviu Popa, singurul comandant direct al şefului SIAS. Mai grav este că şeful IGPR şi şeful SIAS au fost puşi să vorbească unul cu celălalt chiar pe telefonul lui Elan Schwartzenberg. După două ore în care prezenţa sa a fost lipsită de orice obiect, şeful SIAS a plecat fără a răspunde în vreun fel întrebărilor noastre. Nici chestorul-şef Liviu Popa nu a răspuns telefoanelor noastre pe parcursul acestei zile, întărindu-ne temerea că ştia despre acţiunea subordonatului său.

De aceea, vă rugăm, Domnule Prim-Ministru şi Domnule Ministru al Administraţiei şi Internelor, să cereţi public un răspuns de la conducerea IGPR despre implicarea unui serviciu special, cum este SIAS, într-o intervenţie privată, la comanda dlui Schwartzenberg. Înţelegem supărarea dlui Schwartzenberg la adresa jurnaliştilor România TV după ce aceştia au înregistrat pe cameră prezenţa domniei sale la o şedinţă a PDL, prezidată de dl Emil Boc. Însă, nu înţelegem cum şefi din structura IGPR se pot implica în asemenea operaţiuni clandestine.

Sperăm, Domnule Prim-Ministru şi Domnule Ministru, că – aşa cum aţi declarat în repetate rânduri – nu veţi tolera abuzuri săvârşite de funcţionari ai administraţiei pe care o conduceţi. Pentru a ajuta demersul dvs, vă putem pune la dispoziţie imagini cu dl comisar-şef Stanca, secondându-l pe dl Elan Schwartzenberg.

În speranţa unui răspuns rapid, vă asigurăm de toată deschiderea noastră pentru a lămuri acest incident cu potenţiale consecinţe grave pentru libertatea de exprimare a presei din România.

Redacţia România TV

 

 

 

 

Acum ceva timp, am scris ca, cele 2 posturi tv. sunt boicotate de  Basescu. Multi poate au crezut ca este o gluma, Dar nu este asa are un mare adevar.

“Basescu” a intrerupt azi postul RTV!

“Basescu. boicoteaza Realitatea TV”

Sa nu uitam de inchiderea OTV.

Ieri aceste …, radeau, si juisau  de inchiderea otv. dar vor urma si ei!

Ce au fost. Ce au ajuns?

 

 

 

 

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.