pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Reacţia USL la demisia lui Băsescu: E o diversiune!

Dupa cum am spus, Lolec Si Bolec nu au sange in scula sa accepte propunerile lui base. Defatp motivul este unul destul de clar! Nu vor o camera, si minim 300 de hoti. Asta deja este clar. Iar base, a mirosit asta, si le da exact ce vor ei, in schimbul a ce nu vor ei. Sau mai pe romaneste, este un santaj politic.

Lolec Si Bolec  sau  „tovarasii” Victor Ponta si Crin Antonescu. au reactionat, exact cum era de asteptat. Exact cum au facut si cu numirea, unui „avorton” politic ca „prim sinistru” totul este o vrajeala, o gluma etc.

Ce spun maimutoi, de servici:

Victor Ponta: „Să-şi dea demisia, spre binele poporului!”,

Crin Antonescu:  „Nu discut în acest moment diversiunile preşedintelui.  Avem un Congres important mâine. Cu asta ne ocupăm şi despre asta discutăm, dacă vreţi”

Daniel Constantin: „Nu comentăm. Noi mâine stabilim să nu colaborăm cu preşedintele. Să luam în seamă o asemenea scrisoare?”

Mscariciul de Daniel Constantin a mai spus: „Dvs. îl mai credeţi? Nu ştiu câţi mai sunt care îl cred…  Eu nu îl mai cred demult”.

  • Sa intelegem ca: Ponta nu este interesat sal dea jos pe dictator!?
  • Pentru Antonescu., este mai important congresul, decat sa pice basescu. pana ieri, doar jos dictatorul  visa. Oare era treaz, cand a vorbit?
  • Iar mascariciul, de la PC. trebuie sa astepte pana maine, pentru a primi ordinele, de la sef, el este doar un maimutoi.

Inca o dovada ca USL-listi, doar vorbesc.fara a dori sa cada basescu! este doar un scenariu.

Sunt curios ce zic maine?

 

 

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.