pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

RealitateaTv- lesin in direct.

Luna trecuta in perioada 14-20, nu imi mai aduc aminte ziua exacta, pentru ca am vazut stirea in treacat. la o cunostinta care se uita la A3, Am vazut   un reportaj in care in care, oameni in varsta stateau la coada pentru niste ajutoare, constand in ceva paine,zahar,ulei. faina. si cam atat. In timpul reportajului o batranica a lesinat exact in cadrul  camerei video.(centrat frumos fara duble) Am realizat imediat ca este o facatura. Acritura ai de moderator Deac(daca nu ma insel) a inceput sa turuie ca uite ce crime fac portocalii, Basescu,PD-L.  Astea au trecut. sa facut un pic de reting. sa injyrat un pic puterea. si normal sa sa umplut spatiul de emisie tv. cu o stire de ultima ora.


Sursa poza baricada.wordpress.com
Acum problema este ca in orice domeniu exista concurenta. si bataia pe subiecte,invitati,audienta.etc. Si cum principala concurenta a A 1-2-3-4-5-6, este Realitatea TV. era imperios necesar, sa filmeze si ei o baba, care lesina in direct la mitinguri,Si cum pana acum nu a lesinat nimeni. Sa ivit ocazia asta cu inchiderea spitalelor, pentru a inscena asa ceva. Ia priviti ce a iesit!!!!

Priviti cum reporterul ii face semn femei sa vina, Dupa care aste lasata jos  de cele 2 din spate de la cel mult 1 mereu. Dupa cadere fiti atenti ce sunet de cadere(busitura) se aude. Iar comentarile reporteritei dupa sunt extrem de penibile.
Daca SOV a fost zgarcit, si nu a platit un regizor profesionist eu ce sa.i fac?
Normal reporterita si moderatoarea sunt si ele profesioniste, dar nu in aceasta meserie

Se minte poporul cu televizorul.

Update:
Pun videoclipul din alta parte, de aici nu il mai pot sterge.

95 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Acum cateva zile scriam despre inscenarea facuta de RealitateaTv , Care a inscenat lesinul unei batrane, la un miting adhoc impotriva inchideri spitalelor, Incidentul sa produs la “mitingul,, de la Urlaţi unde reporterita a pus de un lesin, in direct fara duble, si exact in  cadrul camerei de filmat.Un articol se poate gasi aici pe blog. http://realitateafaracenzura.ro/2011/04/12/realitateatv-lesin-in-direct/ […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.