provident.ro
ideall.ro
otter.ro

reeducare prin manipulare si instigare media

5

Romania jurnalsitica traieste o drama morala fara precedent .Este drama derapajelor majore, care pun serios in discutie deontologia profesionala JURNALSITICA . .De mai mult timp sa observa o accetuare a unei tendinte extrem de periculoase ,cu impact psihologic asupra opiniei publice :REEDUCAREA PRIN MANIPULARE SI INSTIGARE MEDIA .
Opinia publica este pur si simplu strivita de o propaganda fatisa ,explicita, in care jurnalsitii televiziunilor otravite sadesc constant , sugestioneaza opinii si comportamente impuse .Constiinele slabe sunt tinta acestor mercenari imorali .
Abundenta emisiunilor care transmit educatie impusa prin tehnica manipularii psihologice.este ingrijoratoare .Jurnalisti ca Striblea ,Soviani ,Cretulescu ,Grecu ,Ciutacu,Gadea si in mod special R Tudor ,trebuie sa si puna serioas intrebarea daca nu cumva ceea ce fac domniile lor se cheama SPALAREA CONSTIINTELOR prin REEDUCARE.
Una din temele reeducarii este URA dusa pana la paroxism .Opinia publica este educata sa urasca orbeste ,fara limite .Sunt de notorietate temele obsesive de care se folosesc lacheii junalismului obedinet :”regimul
basescu!,”mafia portocalie „,”genocidul portocaliu „,mai nou ,”secta fantica portocalie „adica tot ce implica fatis ostilitatea fata de putere .
O alta tema obsesiva a reeducarii este INCITAREA ,INSTIGAREA ,ca mijloc de valorificare a urii .Zeci de mantaje vizuale si mesaje explicite transmise de lacheii televiziunilor otravite ,confirma acest fapt de drept .Opina publica este educata sa iasa la razmarita ,sa actioneze in forta si foarte grav anarhic ,pt a crea panica ,haos pt a destabiliza pe cai ilegale tara .Probele viziuale instigatoare in diverse conjuncturi stau martuire .Materializarea mesajelor instigatoare obsesive le regasim in zecile de mesaje trasmise pe canalele virtuale de catre cei care au acceptat reeducarea .Ne aflam in faza unei fierberi sociale construita mediatic .
Foarte grav este faptul ca acesta tema de reeducare de tip conspirationist cu opozitia politica USL,are o fundamentare antinationala ,antistatala .Propovaduitorii reeducarii prin manipulare mediatica ,isi justifica actiunile criminale ,pe argumentatii contrare interesului statului al natiunii .Manipulatorii jurnalistici fanatizeaza o falsa drama sociala a unor categorii sociale in detrimentul altor clase sociale .
In mod constant se cultiva identitatea tari cu anumite categorii sociale .Se face nota distincta prin particularizarea pensionarilor si bugetarilor de stat ,de celelalte categorii sociale care compun Romania .Se induce in reeducare, ideea, ca Romania inseamna doar invatamant politie sanatate si pensionari ,adica obiectul predilect de studiu si propanganda pe care il dezvolta constant televiziunile otravite rtv si a3 .
Prin actele sale vadit iresponsabile autorii reeducarii prin manipulare ,expun mediatic tara unui inconstiente cu consecinte psihologice dramatice .Jocul periculos al instigarii mediatice ,trebuie sa constituie o mare tema de reflectie pt sigurnata statului.
Presedintele ROMANIEI ,care este garantul securitatii Statului Roman ,trebuie sa se autosesizeze de acest foarte grav pericol mediatic ,si in consecinta trebuie sa opreasca pe cai legale una din cele mai periculoase tendinte mediatice care actioneaza acum in Romania si anume :REEDUCAREA PRIN MANIPULARE SI INSTIGARE MEDIA
vendetta

26 Vizualizari

- ADS -

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
adminaurel avasiloaeBecali Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Becali
Guest
Becali

Ce instigare la razmerita visezi ma? Tu nu vezi ca astia joaca pinguinul? :))

aurel avasiloae
Guest
aurel avasiloae

Este o evidenta ca te identifici la intelect cu becali .Articolul asta nu este pt tine ,depaseste cu mult capacitatea ta de intelegere .Abordeaza o problema prea subtila .
In mod sigur faci perte din familia de analfabeti ai Romaniei USL.!!!

admin
Guest
admin

Un pic mai usor cu jignirile, Omul si-a spus parerea personala(opinia) Combateti opinia, parerea. nu omul.

Si in mare parte are dreptate, in Romania nu va mai exista proteste, Doar dansul pinguinului, si eventual o razmerita intre Dinamo- Steaua, pentru ca Romania ca tara.nu mai exista de mult timp.

Becali
Guest
Becali

Daca asa va tratati singurul cititor :)) Nu, n-o sa va intorc jignirea daca la asta va asteptati.

admin
Guest
admin

Hai sa fim seroisi, nu exista trafic prea mare, dar nici chiar asa!! Arunca o privire pe acest link http://www.gtop.ro/stat/realitateafaracenzura.ro