pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Registry CleanUp 5 Suite (alternativa la TuneUp Utilities)- LICENTA GRATUITA.

Registry CleanUp 5 Suite este un soft de optimizare pc. O alternativa destul de buna la cunoscutul TuneUp Utilities .

Registry CleanUp 5 Suite este produs la fel ca TuneUp Utilities  de germani. Deci este calitate germana. Registry CleanUp 5 Suite nu este asa cunoscut in romania ca TuneUp Utilities . dar poate deveni,

Problema este ca niciunul nu este gratuit. Dar azi se poate obtine gratuit printr-o promotie, o licenta gratuita la Registry CleanUp 5 Suite

Registry CleanUp 5 Suite face cam urmatoarele. analizează registri din  Windows pentru intrarile incorecte, defragmentare registri, Optimizare StartTup. stergere fisere definitiv etc.

Dupa pozele postate se vede cam tot ce poate.

 

Pentru a obtine licenta.Descarcati fiserul RegistryCleanUp5 .Care la inceput este in germana. Dar veti avea posibilitatea sa alegeti limba engleza in timpul instalari.

In timpul instalarii, vi se va deschide  pagina ASTA, unde trenuie sa introduceti datele cerute acolo. Veti primi licenta prin mail.

Nu uitati. Promotile, si alte licente gratuite se gasesc pe FORUM. Unde sunt actualizari zilnice. Sunt acolo licente. gratuite la softuri la care nici nu va asteptati sa gasiti gratuit. microsoft office, sau chiar la windows. Toate originale. doar cu limita pe nr. pe activari. Primul venit primul servit.

 

 

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.