provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Revelion la Realitatea TV. cu Dinescu

4

In romania  in ultimi ani sa facut un obicei, tot poporul trebuie sa vada la tv, cat de imbelsugate sunt mesele imbuibatilor securisti, hoti,parlamentarii etc,

De o buna bucata de timp  sa inceput pe RealitateaTV. o emisiune in care anfitrion este imbuibatul Mircea Dinescu, care se lafaie in bunataturi, la el la conac.(oare de unde are acea avere uriasa??)

O petrecere în stil pur românesc, cu muzică de fanfară şi mâncare tradiţională. Aceasta este surpriza pe care ne-o oferă Mircea Dinescu pentru noaptea de Revelion. Răsfăţul culinar este transmis, în direct, la Realitatea TV, iar muzica este elementul de bază al întregului program de Revelion.

Alături de poet vor fi actriţa Maia Morgenstern, care va cânta şi va găti, celebrul Grigore Leşe, un cântăreţ din Iran şi bucătarul Mircea Groza, din Zalău, care va găti o mâncare evreiască.

Meniul pe care îl pregătesc specialiştii este unul cu adevărat special: icre pe ouă de prepeliţă, jambon afumat, salata boeuf, fasole bătută, piept de raţă, sarmale de gâscă fierte în vin, crap la cuptor şi multe alte bunătăţi gătite după formulele secrete ale lui Mircea Dinescu sau după reţete de la vechile case boiereşti de la 1890. REALITATEA 

Am ingrosat cateva  propoziti din acest articol care mi se par destul de interesante.. Cu acceptul autorului voi posta 2  poezi/parodii

 

Mircea Dinescu

Mircea Dinescu pregăteşte
Tradiţii, fripturi, fel de fel
N-a mai vorbit pe bulgăreşte
Aşa cum a jurat chiar el!

Avea butoaie într-o cramă
Cu nume stranii, fel de fel
Se mai numeşte, mamă, mamă
Şi menestrelul ….portofel!

Dar a facut un circ mai mare
Pe lângă toate celelalte
Atunci la presidentiale
Cine-au plătit aceste toate?

El face tandem cu Tănase
Emisiuni doar …speciale
Ne intra nouă seara-n case
Unii le spun …net-culturale!

De Anul Nou care soseşte
Doar s-a gandit Mircea Dinescu
Să-l omeneasca-aşa regeşte
Pe preşedintele Băsescu !

Revelionul la Cetate

Afost o noapte specială
Cu porci tăiaţi şi mămăligi
Dinescu ce mare scofală,
Din scriitor, în mascărici?

Doar tonomate aservite
Transmit cu un exces de zel
Cu multe poante aiurite
De la poetul portofel

Mai bine ar mai scrie poate
Realităţi chiar incomode
Sau reprezentă doar un fante,
Ce n-a vrut să mai scrie ode?

Are moşie foarte mare
Atunci făcuse împrumutu’
Ma rog de ce ne minte oare
El a furat banii cu Vantu!

Doar bunicuţa comunistă
I-au răsplatit din plin pe ei
Ei nu mai au o viaţă tristă
Au devenit din hoţi mişei!

Daca nu aveti ce pune pe masa uitati-va la realitatea. si va veti umple burtile de revelion cu mancarea gataita de acest emanat poet al erei noastre.
58 Vizualizari

- ADS -

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
gazduire webadminnelutiu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
nelutiu
Guest
nelutiu

Pâinea şi reţeta lui Dinescu Ulucele de pe la streşini azi au fost luate Cu cocă frământată bine ele-au fost umplute Doi metri va avea o pâine să-i sature pe toţi Dar să nu credeţi că-i pomană de la hoţi! Sarmale au fost umplute cu capete de gâscă Capacul pe cazan să fie să nu intre o muscă Nu se vor fierbe-n apă ci se vor fierbe-n vin Acum beţivii pătimaşi vor fi scutiţi de-un chin! Sarmalele şi tocătura se fierb un timp mai mult În pântecoase ceaunele sau chiar oale de lut Vreo doua ceasuri să tot fiarbă-n zeama… Read more »

nelutiu
Guest
nelutiu

Pluguşor special Vom încerca să gândim Unguri conduşi de Vadim Lui Becali hahalere DEX-uri fără frontiere Pe marea autostradă Merg maşinile grămadă Cu şoferii aburiţi Mulţi din ei handicapaţi Care-au obţinut permise Completând doar nişte fişe Au şi un permis de armă Sunt handicapaţi de formă Orbii conduc avioane Iar deşteptii mor de foame Avem şi firme căpuşă Ne aduc banii la uşă. & Cu IQ de două sute Avem facultăţi prea multe Au răsărit din pamânt Fabrici de cartoane sunt. Pe Ştefan Gheorghiu bietul L-am schimbat cu astea-ncetul Le-au luat atunci pătrimea Doar să mulţumim mulţimea Bugetarii noştri trişti… Read more »

gazduire web
Guest

Trist este ca pentru mare parte din imbecilitatile facute de Gigi Becali suntem de vina noi, cei care il promovam.