pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta la ciolan!!!

Rodica Cazanciuc este de doua saptamani Director Reglementare in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate companiei. Anuntul privind selectia pentru aceasta functie a fost publicat si pe site-ul institutiei, care pe 5 aprilie anunta rezultatele finale ale concursului: Rodica Cazanciuc a fost declarata admisa pe functia de Director Reglementare dupa ce a trecut un interviu, a luat 90 de puncte la testul de specialitate si a trecut proba selectiei dosarelor. Amintim ca sotul Rodicai Cazanciuc, Robert Cazanciuc, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru functia de ministru al Justitiei, iar in urma cu o zi a depus juramantul de investitura. Rodica Cazanciuc este verisoara lui Victor Ponta, potrivit presei (aici si aici). 

  • Intrebat la B1 TV daca Robert Cazanciuc este ruda cu el, premierul Victor Ponta a declarat: „Prin alianta, dar nu m-am gandit sa il pun sa divorteze”. 
  • PSD in 2012: „Rodica Cazanciuc nu stie ce inseamna sa concepi si sa implementezi o strategie de dezvoltare a unei companii de anvergura TAROM”
  • Rodica Cazanciuc nu a putut fi contactata de HotNews.ro 

Rodica Cazanciuc a castigat prin concurs functia de director al Directiei Reglementare, potrivit Autoritatii Aeronautice Civile Romane. Pe site-ul institutiei au fost publicate pe 22 martie rezultatele selectiei dosarelor depuse de candidati pentru postul vacant de director in cadrul Directiei Reglementare, Rodica Cazanciuc si Constantin Voicu fiind declarati admisi. Pe 27 martie au fost anuntate rezultatele obtinute la testul de specialitate, unde Rodica Cazanciuc a obtinut 90 de puncte, iar contracandidatul sau Constantin Voicu s-a retras din concurs (Sursa).

Pe 1 aprilie a urmat un interviu sustinut in fata comisiei de concurs, la care Rodica Cazanciuc a fost declarata „admisa”. Pe 5 aprilie pe site-ul Autoritatii Aeronautice Civile Romane a fost anuntat rezultatul final al concursului, Rodica Cazanciuc fiind din nou „admisa” (Sursa)

Sursa

77 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Rodica Cazanciuc, verisoara lui Victor Ponta la ciolan!!! […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.