pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Romania ar putea fi zguduita de un cutremur catastrofal.

Se tot discuta in presa.  si nu numai, despre posibilitatea unui cutremur catastrofal in romania.  Anul trecut prin noiembrie. am pus mana pe un fiser PDF, in care era facuta o statistica, a pagubelor facute de un posibil cutremur.

In acel document, era un scenariu. La un posibil cutremur de 7- 7,6 grade, care cu siguranta se va intampla pana pana in 2013, Pagubele vor fi cam asa.

Cel mai afectat va fi bucurestiul, Se asteapta ca mortii sa fie undeva la 7-8 mii,  raniti  grav vor fi peste 19 mii,  iar peste 100 mii vor fi afectati, prin rani usoare,  Iar in privinta cladirilor, se spune ca  75% din cladirile construite pana in 1980, se vor prabusi. Tot  in  acel  document se spune ca alt judet afectat de cutrenur, vor  fi, Vrancea, Iasi, galati, Constanta, Prahova etc.

In totalitate se asteapta ca la final victimele omenesti, in toata tara vor ajunge undeva la 25 de mii,(cu cei decedati direct, cat si din victimele ranite grav) iar in privinta cladirilor, sunt cartiere, sate, orase, care pur si simplu vor fi distruse in proportie de peste 60 %.

Nimeni, nu este interesat de a imbunatati, calitatea constructilor. Interesul lor, este doar injumatatirea populatiei tari.

Vreau sa va amintesc ca. In bucuresti, Casa poporului. este cea mai sigura. Iar  acesta cladire, a inceput sa fie dotata cu, apa, buteli de oxigen etc.  in general este dotata pentru a putea gazdui, „jegurile” pe termen lung, in caz de calamitati naturale.

Azi a aparut o stire,

Numai în Bucureşti ar putea muri peste şase mii de oameni, după cum reiese din analizele făcute de specialiștii din Primăria Capitalei.

Şi asta datorită faptului că sunt foarte multe clădiri extrem de fragile. În 20 de ani autoritătile au consolidat doar 15 blocuri din cele peste 300 care stau să cadă.

În Capitală, cele mai vulnerabile zone sunt Piata Romană, Unirii, Tineretului, Fundeni și Tei, iar cele mai sigure locuinţe sunt cele de-a lungul Dâmboviţei. sursa

Poporul roman nu valoreaza nimic. Ei deja sunt asigurati. in caz de calamitati naturale. pentru a trai, in casa poporului pe termen lung. Daca stiti unde sa cautati, veti gasi dovezi, care dovedesc cele spuse de mine.

23 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Romania Ar Putea Fi Zguduita De Un Cutremur Catastrofal. […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.