pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Sa dovedit: Partidele politice reprezintă DOAR nişte grupuri infracţionale organizate!!

Gheorghe-Bunea-Stancu-a-fost-revocat-din-functia-de-presedinte-al-CJ-BrailaDosarul Mita la PSD ar putea duce mult mai departe decât s-a crezut inițial. Cel mai mediatizat condamnat din acest dosar a fost pe buna dreptate Ioan Niculae, cel mai bogat român. Numai că de departe cel mai periculos e al II-lea condamnat – Gheorghe Bunea Stancu, fostul președinte al CJ Brăila și fost președinte al PSD Brăila.

Bunea Stancu știa ce îl așteaptă și și-a avetizat colegii de la debutul anchetei procurorilor DNA: „Daca ma salta DNA, va trag pe toti dupa mine!

 

Astfel, Stancu ar fi inceput sa urle într-o ședință de partid că „nu o sa pic doar eu ca prostul, va iau pe toti dupa mine! Pe toti! Pana si pe procurorii care m-au scos pana acum! Ma duc eu, trag tot judetul dupa mine, si Bucurestiul, ne ducem cu totii la mititica!” Iar daca la inceput, dupa cum sustin cei prezenti la aceasta discutie, cu totii au crezut ca vechiul lor camarad de fapte a clacat psihic pentru doar cateva momente, si-au dat seama repede ca acesta vorbeste cat se poate de serios.
Mai mult decat atat, Bunea Stancu i-ar fi bagat in sperieti pe prieteni si parteneri de afaceri deopotriva, plusand ca  are de gand sa le dea de lucru procurorilor anticoruptie asa cum nu au avut acestia niciodata pana acum. Iar daca unii ar putea crede ca presedintele CJ Braila ar fi putut juca la cacealma, ca sa scape de criticile care veneau din toate partile, cei care il cunosc mai bine sustin ca acesta chiar poate fi o „bomba” care, odata intrata in „posesia” DNA, ar dinamita o buna parte a clasei politice romanesti.

Foto: https://iasromania.wordpress.com/

Sursa!

21 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. Andrea spune

    Astia trebuie ucisi, TOTI!!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.