pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Sah mat la USL! Revizuiţi Constituţia şi DEMISIONEZ

Se stie deja de ura viscerala, pe care o au Pont si Antonescu. pentru Basescu. Si ca vor sa-l dea jos. Au bagat pana acum o gramada de motiuni de cenzura. Dar toate fara rezultat.

Se mai stie ca „clanul” USL este in greva. Acum ceva tinp am spus: Dupa cum se stie, “parlamentarii” USL sunt in greva. Normal  ziua trece, leafa, diurna, sporurile vin etc. Iar amentele, amanti, rubedenile, angajate pe posturi bine platite, la cabinetele parlamentare incaseaza bani grei.

Si ca motivul real al acestei greve este, Dar motivul real este cu totul altul.se stie ca in 2009 sa facut un referendum.Pentru O singura camera, si minim 300 de hoti. pardon parlamentarii,

Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL

Azi a venit lovitura finala. Sau mai bine spus, un Sah Mat la usl. Traian Băsescu, a trimis azi, o scrisoare  celor 3 muschetari ,președintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, președintelui Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, și președintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Continutul scrisorii este:
“Stimate domnule Preşedinte,Îmi este cunoscut faptul că în cursul zilei de 7 aprilie 2012 se desfăşoară Congresul Extraordinar al partidului pe care îl conduceţi.

Consecvent ideii de respectare a votului electoratului și principiilor Constituţiei îmi permit să vă reamintesc faptul că prin Referendumul din noiembrie 2009 electoratul a votat pentru Parlament Unicameral şi maxim 300 de membri ai Parlamentului. Acest subiect cu propuneri adecvate l-am ridicat şi în cadrul consultărilor care au avut loc la Palatul Cotroceni în data de 6 februarie 2012.

Din păcate, propunerea mea cu privire la revizuirea Constituţiei pentru implementarea rezultatului referendumului din noiembrie 2009 a rămas până astăzi fără un răspuns oficial din partea partidului dumneavoastră.

Având în vedere credinţa mea că organele colective de conducere ale partidelor sunt cele care trebuie antrenate în deciziile importante pentru ţară, vă adresez rugămintea respectoasă de a supune Congresului Extraordinar al partidului pe care îl conduceți următoarele propuneri având ca obiectiv respectarea votului românilor:
1. Participarea parlamentarilor partidului dumneavoastră la procesul de revizuire a Constituţiei pentru punerea acesteia în acord cu rezultatul referendumului din noiembrie 2009 (parlament unicameral, 300 parlamentari);
2. Revizuirea ar trebui să includă şi reducerea mandatului Preşedintelui României la 4 ani astfel încât alegerile parlamentare şi prezidenţiale să se desfăşoare simultan;
3. Lucrările pentru adoptarea legii de revizuire a Constituţiei ar trebui să se desfăşoare astfel încât legea de revizuire a Constituţiei să fie supusă referendumului cu ocazia alegerilor locale.

În cazul în care veţi accepta revizuirea Constituţiei aşa cum ea a fost cerută prin referendumul din noiembrie 2009, dar şi propunerea mea de reducere a mandatului preşedintelui la 4 ani, vă garantez că în timp util voi demisiona din funcţia de preşedinte al României, astfel încât alegerile legislative din noiembrie 2012 să se desfăşoare simultan cu alegerile prezidenţiale.

Consider că o astfel de abordare este în măsură a da oamenilor politici ocazia să respecte înscrisul constituţional de la art. 2 din Constituţia României care precizează dreptul de exercitare a suveranităţii naţionale a poporului român prin referendum.

În acelaşi timp, apreciez că revenirea la mandatul de 4 ani pentru Preşedintele României este necesară în perspectiva consolidării deplinei democraţii. ”

Sunt curios, daca cei trei nuschetari, vor da iar pe versiunea ca este o gluma? La cat de femei, sunt cei trei sunt convins ca asa va fi!
21 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Sah mat la USL! Revizuiţi Constituţia şi DEMISIONEZ […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.