pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Salariile bugetarilor cresc cu 15%, iar pensionarilor le va fi restituit CAS-ul.

Pentru a arata ca USL tine cu ¨boborul”  si a aduna un capital electoral, de vreo 2,5 milioane de stampile,  ei au declarat ca, vor restitui bani pensionarilor, si vor reintregi salarile, putorilor bugetare(nu toti)

Stirea a fost data de, tanti aia, care nu il lasa pe vecin, sa se cace in haznaua din fundul curti, toate aste pentru al face pe om sa plece si ai lua partea de casa. Stirea suna asa:

Mariana Câmpeanu, ministrul nominalizat al Muncii în Cabinetul Ponta, a declarat că salariile bugetarilor vor fi reîntregite cu 15%, în timp ce pensionarilor le va fi restituit CAS-ul încasat ilegal.

„Este cert şi pot să confirm că vom reîntregi salariile cu 15% şi vom restitui pensionarilor banii care au fost opriţi în mod abuziv prin contribuţia de sănătate care a fost calculată la întreaga pensie. Acest lucru pot să confirm. Termenele, cum, când, în tranşe egale, în două-trei tranşe, asta se va stabili de următorul guvern, dacă va fi validat de Parlament. Aceste lucruri se vor împlini. Le-a anunţat şi primul ministru. Modul de îndeplinire va fi anunţat în programul de guvernare şi până luni nu mai este mult”,

Dupa parerea mea, acesta miscare(electorala) va duce la creserea inflatiei, si destabilizarea economica, si sa nu neglijam, cresterile de pret, doar sunt , mai multi bani pe piata, si trebuie crescute preturile.

Bravo USL!!!!

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.