pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD

Pe zi ce trece, cazul crimelor de la Caracal arată că monstrul Gheorghe Dincă nu a fost oprit la timp s-o omoare pe Alexandra din cauză că poliţiştii din zonă trăiau de ani buni cu clanurile interlope la masă. Discuţia nesimţită purtată de operatorul 112 cu Alexandra demonstrează că acesta n-a luat-o în serios şi aici intervine întrebarea DE CE? Nu cumva pentru că s-a temut ca să nu dea drumul la o operaţiune criminalistă care ar fi deranjat una dintre reţelele de trafic de persoane din oraş?

Un politician bucureştean, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, de loc din Caracal, a contactat Ziaristii.com pentru a face lumină în acest caz. Potrivit sursei noastre, poliţiştii ştiau exact care sunt suspecţii de trafic de persoane, de viol şi pedofilie (deci îl aveau pe listă şi pe Gheorghe Dincă), dar i-au tolerat ani la rând din cauza corupţiei care ungea lanţul de jos, din Caracal, până sus la vârful puterii politice, în Capitală.

De ani mulţi, clanurile interlope sunt cunoscute şi protejate de Poliţia din zonă pe baza şpăgii care circulă „din teren” şi până la „greii” PSD din Guvern şi Parlament.

Aşa au primit protecţie şi au ajuns să obţină decizii politice criminale, puse în practică de Guvernul Dragnea-Tăriceanu, care a emis Legea recursului compensatoriu prin care criminalii, pedofilii şi violatorii au fost puşi pe liber. Şpăgile au dus la o asemenea lege, iar complicii sunt parlamentarii care au votat şi Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei.

Mesajul sursei ZIARISTII.COM despre cazul Caracal

 • „Oameni buni, sunteţi ziarişti bătrâni, vă spun sincer că România începe să fie dusă acum pe piste false legat de «cazul Alexandra». Nu vă lăsaţi păcăliţi de informaţiile cu implicarea lui Gheorghe Dincă în persoana decapitată din Dolj! Nu e vorba nici de criminal în serie, nici de nebunul, bolnavul, dementul Gheorghe Dincă, chiar dacă poate fi aşa. Nu vă concentraţi pe el! Este ce vor să vă ducă pe piste false cei de la MAI.
 • E mai mult decât atât. De reţele criminale, care şi-au cumpărat liniştea prin şpagă până la vârful politicii, cu care poliţiştii au stat la masă ani buni.
 • Eu sunt din Caracal şi ştiu bine ce vorbesc. Cazul ăsta duce sus, sus de tot, la vârf, la marii politicieni din Bucureşti. Săpaţi mai adânc, până la celebrul Ciordache, de loc şi el din Caracal, cu legături foarte puternice acolo!
 • De ce credeţi că s-au mişcat în reluare poliţiştii din Olt, când puteau foarte bine s-o localizeze instant pe Alexandra? Direcţia de Operaţiuni Speciale (DOS) a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) are, ca şi SRI, tehnica necesară pentru a identifica în secunda doi şi cu precizie de metri sursa apelului.
 • Cheia este șeful Biroului Investigatii Criminale, care a sunat-o pe Alexandra la 11.29. De ce acest individ nu a luat legătura cu direcția DOS, instant? Era cu o oră înainte să moară. O puteau găsi în 5 minute, cu ajutorul sistemul de identificare rapidă a locaţiei, deţinut de DOS din MAI.
 • Vă spun ceva: toate clanurile interlope au interes să nu devină operaţional 112, pentru că toate clanurile astea nu au interes să fie funcţional sistemul.
 • Toţi poliţiştii judiciari ştiu că au DOS. E obligatoriu la ei să raporteze imediat. Dar ştiţi care e consecinţa, dacă totul merge ca la carte? Scot la iveală reţelele de trafic de persoane, care au ramificaţii la vârful PSD. Sunt mii de cazuri de fete dispărute şi poliţiştii ştiu că e bine să nu se bage. Ei nu respectă protocoalele, pentru că ştiu că şefii lor sunt implicaţi.
 • Priviţi care a fost prima mișcare a MAI, făcută de ministrul demisionar Moga! Șeful Poliției Române a fost demis şi apoi trimis șef la Poliţia de Frontieră!!! Ce mișcare mai bună poți să faci? Ca să facă ce, acolo? Să supravegheze cumva traficul de persoane, care a domnit ani buni la Caracal cu poliţişti complici? Sau de ce? Ce vrei mai mult?
 • Asta e cheia şi în cazul fetei ucise de Gheorghe Dincă. Când tu, Poliţie, ştii că individul a primit interdicţie de a intra în Italia, asta e o informaţie intrată în baza de date a Poliţiei Române, inclusiv la Caracal. Ei îl aveau pe listă pe Dincă drept om cu probleme, implicat în agresiuni sexuale în afara ţării. Dar el face parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii la vârful politicii, al PSD în special, că ăsta e partidul interlopilor.
 • De aceea a clacat ministrul Moga după numai 6 zile. Sistemul rejectează pe oricine încearcă să facă lumină, pentru că de la ministru în jos începe buba. Priviţi la Arafat, a căzut un guvern întreg după Colectiv, el a rămas în funcţie, deşi făcea parte din acel guvern şi era cel mai vinovat pentru morţii de la club decât orice ministru.
 • Şi aici e la fel. Reţeaua celor care au luat şpagă şi au protejat clanurile interlope, cu afaceri de trafic de persoane, e prea puternică şi va rejecta orice ministru. În paralel, reţeaua vă împinge pe piste false. Aruncă pe piaţă şopârle gen monstrul din Caracal e criminal în serie. O fi, dar nu e vorba doar de el. Este parte din reţea, priviţi ce maşină are doar. Nu şi-ar fi luat niciodată maşina aia din dus oameni la «Ia-mă, nene».
 • Poliţiştii ştiau de mult de Gheorghe Dincă. Era pe lista lor. Indiferent cât de mare era raza de localizare dată de STS, ei ştiau că în raza aia are Gheorghe Dincă acea casă unde a fost sechestrată Alexandra. Puteau ajunge la ea în secunda doi de la apelul la 112. Dar nu s-au sinchisit. Sigur s-au gândit să nu dea peste una din fetele băieţilor cu cefe groase, care şi-au cumpărat protecţie politică prin şpăgi date greucenilor de la Bucureşti şi baronilor politici din Olt.
 • Acesta e modul lor de lucru: ei cotizează ca să nu se atingă nimeni de ei. Şpăgile ajung până sus. De aceea, Alexandra nu a putut fi salvată. La fel, multe fete dispărute de ani şi ani, în Caracal şi în alte locuri din ţară.
 • Din acest motiv, nu-i exclus să ne trezim într-o zi cu o altă ştire bombă: că monstrul din Caracal a fost găsit «sinucis» în celula sa. Este singura garanţie ca el să nu vorbească, să nu spună mai multe despre şefii lui, despre şpăgi, fete şi alte crime făcute de el sau de tovarăşii lui de reţea de trafic de persoane şi prostituţie.”
15 Vizualizari
Sursă ZIARISTII.COM

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.