bottegaverde.ro

SC Unique Clothing SRL ,Românii: ”Sunteți niște animale dezgustătoare”

Eleftherios Vanellis, ENGLEZUL NAZIST!!!

6

fashion-24.ro

UPDATED: Firma de textile unde s-a consumat episodul din data de 16 iunie se numește Unique Clothing, iar bărbatul care înjură și umilește angajații se numește Eleftherios Vanellis.

 

Patronul străin al unei firme de textile din Prahova a fost filmat în timp ce urlă și își jignește angajații, nemulțumiți că nu își primiseră salariul la timp.

Potrivit observatorulph.ro, care a publicat clipul video, este vorba de patronul unei fabrici de textile din Păulești, în județul Prahova.

Cu toate că nu ocupă o funcție de conducere în fabrică, Eleftherios Vanellis este omul care face plățile salariale. Discursul său plin de ură și dispreț a fost tradus de o altă angajată a companiei.

Omul de afaceri a înjurat ca la ușa cortului, reproșându-le angajaților că se comportă ca niște ”țărani”. Afișând o atitudine atât de familiară patronilor din România, care consideră că angajații nu au drepturi, Eleftherios Vanellis le reproșează salariaților că niciunul nu i-a mulțumit atunci când a plătit salariile cu patru zile mai devreme.

”Știți ceva, idioții dracului? Cheltuiesc 50.000 de lire pe lună! De ce? Pentru munca voastră de căcat. Sunteți cu toții niște idioți! Niciunul dintre voi nu este recunoscător!”, a mai spus bărbatul.

”Tăceți din gură! M-am săturat de voi toți! V-ați comportat ca niște animale! Sunteți dezgustători! Duceți-vă dracului, tăranii dracului!”, se aude în înregistrarea făcută de un angajat.

Puteți asculta imprecațiile omului de afaceri străin mai jos:

 

752 Vizualizari
 zwiększyć wytrysk

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SIMIonelabogdanandreiVladMIHAI Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
SIM
Guest
SIM

In pizda mati de englezoi…in pizda mati pleaca in mata in uk

Vlad
Guest
Vlad

Adresa JEGOSULUI!!!! 14-A College Road, N21 3LL , London, UK. Mai e un alt College Road in Londra.
RĂSPUNDE

Ionela
Guest
Ionela

acestia sunt investitorii straini, pe care statul roman ii protejeaza in detrimentul firmelor romanesti mici si mijlocii…

Mihaela Nitu
Guest
Mihaela Nitu

mortii lui de englez OEDOFIL!!

MIHAI
Guest
MIHAI

Unde e pizda asta de patron acum?

bogdanandrei
Guest
bogdanandrei

Mori în chinuri javră ordinară!