Prima ta sursa de minciuna!

Scrie un articol

Bine ați venit! pe Realitatea Fara Cenzura.ro

Vrei sa publici un articol pe RealitateaFaraCenzura.ro sau pe forumul RealitateaFaraCenzura.ro? Bate la usa! Este deschis pentru oricine are ceva de spus. In acest fel fiecare isi poate spune parerea, opinia, problemele etc. Si poate sa devina un aparator al drepturilor cetatenesti, sau de ce nu un jurnalist local. ale localitati unde locuieste. Toate acestea  bazându-se pe voluntariat. RealitateaFaraCenzura.ro nu plateste pe nimeni pentru a posta articole! Dar, Pentru ca exista un dar, Poti face bani cu noi.

Cum poti face bani.:

1) Te inscri pe site/ forum.

2) Iti faci cont pe un site  de scurtat url(care plateste nu scam) Si postezi link-urile in articol.(sau pe alte site-uri)

3) Iti faci un cont pe 2parale, emag etc. si postezi un banner  manual in articole.

4) Noi, nu intervenim in aceste plati, deci, daca esti descurcaret/a, poti castiga sume frumoase.

RealitateaFaraCenzura.ro nu cenzureaza articolele. dar trebuie sa respectam si noi niste reguli impuse de firma de host. Articolele trebuie sa fie  în limita  limbajului decent.

Vă invitam  să cititi si să faceti parte  în acest proiect  numit Realitatea Fara Cenzura

Vă mulțumim!

Semneaza cei care fac parte deja din acest proiect

[ap-form]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
7 Comentarii
 1. alets spune

  as dori sa ma consult cu cititorii dumneavoastra in probleme de justitie, daca in Romania se mai respecta vreo lege.
  multumesc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. admin spune

  as dori sa ma consult cu cititorii dumneavoastra in probleme de justitie,

  Daca vreti sa scrieti articole pe acesta tema? imi dati numele cu care vreti sa publicati articolele.si adresa de mail cu care vreti sa va inscrieti.la adresa realitateafaracenzura@yahoo,com
  Sau fiti mai explicit(a)in ce consta consultarea cu cititorii??

  daca in Romania se mai respecta vreo lege.

  Se respecta doar legea. banului,relatilor,functilor,

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. alets spune

  Daca va trimit o asa zisa rezolutie semnata de procuror Crupoveatchin o publicati si probabil cititorii dvs. isi exprima parerea ce au inteles.
  multumesc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  1. admin spune

   Ok puteti trimite rezolutia si o voi publica. Cu toate ca daca doriti puteti face Dvs. asta prin crearea unui cont!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. alets spune

  Va rog frumos sa-mi dati o adresa de e-mail, sau sa-mi dati instructiunile necesare pentru a-mi crea un cont.
  Am rezolutia in ipg.
  Pe scurt este vorba de coruptia din justitie, de ocolirea tuturor legilor, ceea ce duce la condamnarea la moarte prin infometare, dupa ce m-au imbolnavit de tuberculoza pulmonara,in conditii inumane, pentru a raspandi boala. Fara hrana, nu traieste nimeni. Judecatoria examineaza alta plangere, iar tribunalul sau completul de judecata , nu examineaza ce trebuie, ci art.201 CP (perversiuni sexuale) si afirma ca mi s-au dat banii incepand cu 01.06.2008 si in continuare, dar nu se poate prezenta acel proces verbal, deoarece, banii sunt la judecator (din decizie se vad numele), precum nu s-au achitat taxele si impozitele
  Multumesc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  1. admin spune

   Imi trimiteti pe adresa realitateafaracenzura@gmail.com numele cu care vreti sa apara articolul. si o adresa de mail valabila si va voi face meu contul. dupa care va puteti loga pentru a scrie articolul.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Alets spune

  Buna ziua,am scris articolul si am pus o parte din acte,dar nu a mers sa le pun pe toate,spune ca sunt hacker si ca o sa va anunte pe dumneavoastra si organele abilitate.Am sa va trimit si restul documentelor pe mail si va rog sa incercati sa le atasati articolului. Dl.judecator Spanu Dan, in http://www.luju.ro, afirma ca, „tatal natiunii” terfeleste justitia, dar din toate rezolutiile si deciziile care le am rezulta ca, unii politisti,procurori, judecatori sunt corupti, criminali, mincinosi.Din aceasta categorie mai fac parte si salariati ai ITM Timis,Inspectia Muncii Bucuresti, CSM.
  Va trimit ceva cu ITM Timis, apoi incep cu cei corupti, ucigasi, mincinosi. Trebuie sa prezint pas cu pas si anexele, ca toti cititorii Dvs. sa inteleaga si sa poata sa-si exprime opinia. Multumesc.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lasă un răspuns