pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Se scumpesc cu cel putin 15% Curentul si Gazul!

Se stie deja ca, curentu, gazele,combustibilul etc. in romania sunt cele mai mari din europa,(si posibil chiar din lume)

La inceputul  anului in ianuarie, combustibilul,motorina,benzina. sa scumpit de 3 ori,

Acum vine randul curentului si a gazului,cu o majorare de cel putin 15%  Toate aste sunt cerute de nenea ala de la FMI, Ala cu gaura in pantof,si care acum cateva zile dansa pe rupte,Planul este urmatorul:

  • FMI a cerut Guvernului majorarea cu cel puţin 15% a preţului la electricitate până la finele lunii februarie, ca urmare a secetei care a redus producţia în hidrocentrale,
  • Iar preţul gazelor pentru firme ar trebui majorat cu 15% până la vară, susţine FMI.

Asta este soarta romanilor in viitorul apropiat!!

Daca la pretul electricitatii, populatia este direct afectata,prin cresterea de pret, La gaz sunt afectati „doar” patroni.

Dar toate aceste scumpiri la, benzina,motorina,curent,gaz, au un efect de domino, De ce? Pentru ca toate acestea vor fuce la o avalasa de scumpiri,la toate produsele, in special la cele alimentare,

Eu prevad o marire de preturii la fiecare produs cu cel putin 35% in urma acestor scumpiri de gaz,curent,combustibil. Acest lucru va duce la scaderea puteri de cumparare cu aprox.50%, Iar foametea  se va instaura in romania, in randul populatiei sarace,

De ce spun 50%. pentru ca la cele 35%, se adauga si cresterile substantiale la intretinere.

Perspectiva creeari de locuri de munca,si implicit de mariri de salari este ZERO, cum  isi pot imagina  aceste javre care conduc romania,(si FMI) ca vor suporta romani toate astea?

Toate aceste cereri au legatura cu  ce am scris eu ieri:  Se Pregateste Un Nou Jaf National Daca ne uitam acolo principalele vizate sunt marile producatoare de energie electrica, si gaz.Eu nu cred in coincidente, si cred ca acestea vor fi date unor baieti destepti, din randul masoneriei, si a celor care conduc FMI,(cred ca deja stim cine va fii, investitorul strategic)

Dupa parerea mea,  romania,si romani, sunt niste cobaii a clanurilor mafiote mondiale, unde se testeaza, legii,medicamente,alimente etc.

Iar scopul principal este, reducerea populatiei romaniei, prin infometare etc. ACUM  ca tot au terminat cu recesamantu. pot sa contorizeze decesele mai usor.

Deja dupa publicarea rezultatelor, au murit aprox.100-150 de persoane.Au mai ramas aprox.19.042.815 romani.

 

16 Vizualizari

- ADS -

3 Comentarii
  1. […] Se scumpesc cu cel putin 15% Curentul si Gazul! […]

  2. ByREV spune

    De cand au trecut PDL-istii la putere populatia a saracit luna de luna, practic din 2004 romania este intr’un declin real, dar a fost „ascuns” sub pres pana in 2008 de „credite cu buletinu” altfel de unde bani ptr toate cele ? 🙂

  3. […] Se scumpesc cu cel putin 15% Curentul si Gazul! […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.