pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Seful Departamentului Legislativ al Camerei, judecat de DNA

Inca o dovada ca crima organizata conduce romania,Indiferent de culoarea politica. Pentru ca aceste clanuri mafiote, si organizati de crima organizata. sunt in toate „partidele politice” Doar ca interesul este doar pe piterwa actuala.

Asa se face ca azi a aparut o stire, Procurorii DNA din  Constanta au trimis in judecat trei persoane acuzate de trafic de influenta,  Pana aici totul este normal intr-o tara unde crima organizata este la putere de 22 de ani.  Dar ca printre cei acuzati  este si  seful Departamentului Legislativ al Camerei Deputaţilor, Nicolae Vasilescu, PSD care cum era de asteptat are stat  de inalt functionar public.

Stirea aparuta in presa suna asa.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în cursul lunii noiembrie 2011, Nicolae Vasilescu, Eugeniu Mija şi Realini Lupşa au pretins de la reprezentantul unor societăţi comerciale (denunţător) 2.000.000 de lei, reprezentând 40% din valoarea totală a unor lucrări de construcţii efectuate în anii 2008 şi 2009 de firmele denunţătorului în beneficiul a cinci primării din judeţul Constanţa. În schimbul banilor, inculpaţii promiteau să intervină pe lângă persoane cu funcţii de decizie din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa pentru a-i convinge să-i achite denunţătorului datoriile pe care le aveau primăriile respective, în sumă totală de 5.000.000 de lei. sursa

Ce imi place mie, la presa din romania. care in proportie de 90% este cladita pe bani furati. si aservita politic in proportie de 99,99%. Cand este vorba de un „mafiot” PDL. scrie in titlu de 2 metri PDL. Cand este vorba despre unul de la USL. nici macar in articol nu se specifica asta.

Crima organizata,  conduce romania, de 22 de ani. indiferent de culoarea politica.

In rest totul este doar spectacol de presa, si normal, linsul in cur, al mogulului, si a partidului de la care se suge.(la propriu si figurat)

15 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.