pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Selena Gomez nu a primit viză de intrare în RUSIA

După cum precizează The Moscow Times, pe 23 şi 25 septembrie, Gomez urma să susţină două concerte la Sankt-Petersburg şi Moscova, însă cântăreaţa nu a primit viză de Rusia.

Victimă indirectă

Selena Gomez ar fi o victimă indirectă a legii care pedepseşte propaganda homosexuală în Rusia, după cum comentează şi Ria Novosti.

Organizatorii concertelor au declarat că autorităţile ruse au pus condiţii mult mai severe muzicienilor străini pentru obţinerea vizei, ca răspuns la afirmaţiile cântăreţelor Madonna şi Lady Gaga, care i-au susţinut pe homosexuali în cadrul concertelor de anul trecut din Rusia.

“Mă tem că niciun artist nu va mai veni în Rusia din cauza politicii stricte aplicate de autorităţi”, a declarat la începutul acestei luni, preşedintele Petersburg Music Industry, Evgheni Finkelstein.

Citiţi mai mult: O VEDETĂ de talie INTERNAŢIONALĂ nu a primit viză de intrare în RUSIA. De ce este POSIBIL ca niciun artist să nu mai vină în această ţară – EVZ Monden > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-vedeta-de-talie-internationala-nu-a-primit-viza-de-intrare-in-rusia-de-ce-este-posibil-1058342.html#ixzz2fdj3jZKU
EVZ.ro

44 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.