pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Senatorii la TONA pentru USL.

Politica este o curva penala. Doctrina de partid este jaful national. interesul lor, este unu singur, sa ramana la os, si sa mai poata fura unca 4-5 ani, Azi cu psd, maine cu pdl.  depinde care da mai mult.

Despre Petru Filip se ştia încă de săptămâna trecută că are o nemulţumire în ceea ce priveşte formaţiunea democrat-liberală. Acesta spunea, atunci, că intenţionează să voteze moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie.

Întrebat dacă e posibil să plece din PDL, Filip a ezitat. „Deocamdată… nu ştiu, sunt în PDL. Eu am făcut politică pentru că am vrut să fac. Am fost primar două mandate în Oradea, am fost europarlamentar. Dacă ai valoare şi calitate, omul te votează, nu atât îţi dă partidul că să te ducă în spate”, spunea, la acea vreme, Filip.

Chiar şi fără aceste două dezertări, opoziţia avea majoritate la Senat. În acest moment, raportul în Senat stă în felul următor: 70 pentru Opoziţie, 62 pentru Putere. Alţi doi senatori sunt independenţi.

În tot acest timp, Puterea îi taxează dur pe cei care părăsesc formaţiunea, numindu-i „trădători”. Elena Udrea spunea chiar că cei care vor vota împotriva partidului la moţiune ar trebui „să-şi asume şi să treacă la USL”.

Pana la urma, mai are rost sa votezi, cu PNL,PSD,PDL. pentru ca sunt aceieasi „hoti”

22 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.