erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

SEX TAPE cu profesorul de sport

 

Ioan Sabău, profesor de sport la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”, fost director al liceului şi fost secretar executiv în Organizaţia Municipală a PDL Satu Mare, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale şi normale cu o blondă. Partidele de sex s-au desfăşurat într-o clădire a liceului, sala de sport, într-o cameră pe care profesorul, administrator al sălii de sport, şi-a amenajat-o la etaj.

Filmuleţele şi fotografiile intrate în posesia reporterilor GNV îl arată pe Ioan Sabău, fost lider al PDL, fostul partid de guvernământ, şi pe femeia, care se pare că îi este amantă, goi puşcă, în timpul unui dezmăţ sexual. Profesorul este căsătorit şi are o fată. Soţia sa este plecată în Italia.

Peste şapte minute de film XXX
Profesorul a realizat el însuşi filmările, în timpul orgiilor cu blonda, a cărei identitate rămâne, pentru moment, un mister. Imaginile video surprind momentul în care aceasta îl învaţă pe profesor, novice în ale tehnologiei, cum să-şi folosească telefonul pe post de cameră video. Bărbatul îşi filmează apoi partenera în timpul unor partide de sex oral, cu muzică în fundal, şi în timpul actelor sexuale normale. Cele patru filmuleţe intrate în posesia reporterilor GNV însumează 7,03 minute de imagini.

Filmările sunt explicite, iar imaginile foto nu ascund nici ele prea multe. Ele îi înfăţişează pe cei doi fotografiindu-se împerecheaţi, în picioare, în oglindă.

Camera arbitrilor, transformată în cuibuşor de nebunii
Partidele de sex s-au desfăşurat într-o cameră aflată la etajul sălii de sport a liceului, a cărei construcţie a fost destinată să-i găzduiască pe arbitrii care oficiază competiţiile sportive găzduite în incintă. Profesorul, fost director al liceului în timpul guvernării PDL, a fost şi administrator al sălii de sport, încasând banii de la grupurile care închiriază ocazional sala. Potrivit unor surse din liceu, şi-ar fi amenajat chiar el camera de la etaj. link

Daca va interseaza  averea profesorului, si cat a dat pentru a optine postul de director link

64 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.