bottegaverde.ro

Și-a forțat iubita să facă sex cu cățelul, pentru că l-ar fi înșelat

0

Șapte zile de tortură. Atât a îndurat o tânără de 28 de ani, după ce iubitul ei a injectat-o cu heroină și a forțat-o să întrețină relații sexuale cu pitbull-ul său, având suspiciunea că l-ar fi înșelat.

kurtmann.ro

Femeia se afla la locuința unei prietene când a fost luată de bărbatul pe care îl considera, atunci, iubitul ei. Gabbe Rowland (28 de ani) nu știa ce orori avea să îndure, potrivit dailymail.co.uk.

Au trecut patru ani de atunci, însă femeia a hotărât recent să renunțe la anonimitate pentru a vorbi de lucrurile îngrozitoare pe care le-a trăit. Justin Mustafa, iubitul ei, era convins că Gabbe l-ar fi înșelat când el se afla în închisoare. În căutare de răzbunare, bărbatul a luat-o pe femeie de la casa unei prietene, a drogat-o cu heroină, a violat-o, a torturat-o și a forțat-o să facă sex cu câinele lui.

La un moment dat, Gabbe a reușit să scape și să-l raporteze la poliție pe abuzator. Justin Mufasa a primit o sentință de șase ani în închisoare. Acesta terminase de curând de săvârșit o pedeapsă de un an, după ce fusese acuzat de fosta iubită că a filmat-o dezbrăcată fără acordul ei.

Justin și Gabbe s-au cunoscut în timpul procesului intentat de fosta iubită. Acesta a convins-o pe femeie că ar fi fost de fapt vorba de un film sexual pe care l-ar fi realizat împreună, dar că fosta ar fi inventat povestea pentru a se răzbuna că a părăsit-o.

Pe tot parcursul celor 12 luni în care el a stat în închisoare, Gabbe i-a scris scrisori și l-a vizitat de două ori pe săptămână. La scurt timp după ce Justin a fost eliberat, în ianuarie 2013, acesta a aflat că iubita lui este gravidă cu fiul lui. Deși la început a fost bucuros, bărbatul a început la un moment dat să o acuze că l-ar fi înșelat și chiar i-a cerut să facă avort. Cei doi s-au despărțit când el a numit-o „curvă”.

Justin a vrut să îi ceară iertare, însă Gabbe a pierdut sarcina. S-au împăcat, însă s-au despărțit din nou în mai 2013. S-au împăcat și a doua oară, întrucât ea a crezut că este din nou gravidă. Pentru o perioadă,  el a redevenit persoana de care Gabbe se îndrăgostise, însă odată ce a aflat că ea nu e însărcinată, totul s-a schimbat.

Într-o seară, Justin a luat-o pe femeie de la casa prietenei ei și, în timp ce se aflau în mașină și a injectat-o cu heroină. A batjocorit-o timp de o săptămână, iar abuzurile și-au atins apogeul când a dus-o în pădure și a forțat-o să-i facă sex oral câinelui în timp ce o filma. A reușit să scape și s-a întors la serviciu pe 5 iulie, și a mărturisit ce i s-a întâmplat numai când șeful ei a întrebat-o ce a pățit, văzându-i vânătăile de pe trup.

„M-a torturat timp de o săptămână. Ar fi putu să mă omoare cu ușurință cu heoina, sau ar fi putut să mă omoare în bătaie așa cu a promis că va face”, a povestit Gabbe.

În prezent, femeia lucrează în cabinetul unui doctor și vorbește public despre experiența ei cu Justin Mustafa, cu scopul de a le ajuta pe victimele abuzului domestic.

22 Vizualizari
 zwiększyć wytrysk

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of