StarShinerS.ro
ideall.ro

- ADS -

Şi-a omorât prietenul pentru că nu suporta să împartă aceeaşi femeie

0

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Adâncata, şi-a găsit sfârşitul sâmbătă seară, după o beţie. Ioan Ilaş venise la locuinţa lui Mihăiţă Airinei, aşa cum făcea de obicei în ultima vreme. Aici se afla mai multă lume, inclusiv o femeie, Ancuţa-Maria Olar, la care râvneau atât Ilaş, cât şi Airinei. Pe fondul geloziei, între cei doi a început o dispută verbală, care în scurt timp a degenerat într-o bătaie în toată regula. Mihăiţă Airinei l-a lovit de mai multe ori pe Ioan Ilaş, apoi l-a aruncat pe geam şi l-a strâns de gât cu un prelungitor până când cel din urmă şi-a dat ultima suflare.

 

Decesul bărbatului nu i-a afectat câtuşi de puţin pe petrecăreţi, care au continuat să consume băuturi alcoolice într-o cameră alăturată. Sosit întâmplător în casa groazei, un vecin a sesizat că Ioan Ilaş este rece, motiv pentru care a sunat de urgenţă la 112 pentru a cere ajutor.

Era deja mult prea târziu, iar echipajul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul.

Mihăiţă Airinei a fost reţinut sâmbătă noapte pentru comiterea infracţiunii de omor, iar în cursul zilei de ieri magistraţii de la Tribunalul Suceava au emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

8 Vizualizari
Sursă Sursa

- Advertisement -

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of