pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

SOCANT/ Amanta oficială a unui celebru cântăreț de la noi lucrează la videochat.

EXCLUSIV / Amanta oficială a unui celebru cântăreț de la noi lucrează la videochat. „E normal să îmi doresc un salariu de 50.000 lei!”

videochatMihai Chițu, unul dintre câștigătorii de la „Vocea României”, și-a părăsit soția și fetița pentru a se muta împreună cu amanta lui, Andra Petcu. La începutul relației au apărut zvonuri cum că cei doi s-au cunoscut în club, acolo unde Andra lucra ca și clientă falsă, iar de atunci au rămas împreună. Acum, e angajată a unui studio de videochat.

Toată lumea știe că Andra Petcu și-a acceptat condiția de amantă, ținând cont că Mihai Chițu și soția lui, Ioana, nu au semnat încă actele de divorț și nici nu dau semne că o vor face prea curând, însă puțini sunt aceia care au habar unde lucrează bruneta. Amanta lui Mihai Chițu lucrează pentru un studio de videochat unde însă nu se dezbracă la cererea clienților, însă nici nu i-ar displăcea această idee.

 

 

„Îmi place atât de mult munca fetelor, cum se joacă un model cu mintea membrilor și cum învață să domnine un bărbat, încât mi-aș dori să lucrez ca model. Ca să nu mai menționez salariile de până la 50.000 lei pe lună pe care le văd constant când fac actele adiționale… e normal să îmi doresc și eu. Dar simt că le ajut exMihai Chiţu a fost mai interesat de viaţa amoroasă decât de carieră, după show-ul de la PRO TV, aşa că acum se zbate în mediocritatetrem de mult și cred că au nevoie de mine, deci vom rămâne momentan… în spatele  monitorului”, susține amanta lui Chițu. În prezent, Andra se ocupă de promovarea colegelor ei de la videochat.

„Mă ocup de programarea ședințelor foto de upgrade, tematice și a materialelor video de promovare. Noi facem peste 300 de ședințe foto și materiale video speciale pe an. În fiecare lună, modelele beneficiază de aceste avantaje, care contribuie la traficul lor pe site-uri”, a mai spus tânăra

 

 

44 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. Mona spune

    Este foarte important sa ai pe cineva care sa se ocupe de promovarea studiolui. Nu oricine poate face acest lucru, si este benefic si pentru tine ca model sa existe o promovare continua. Pozele profi si materialele video te ajuta sa iti cresti traficul pe site.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.