erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

Socant: O VEDETĂ de la NOI, VIOLATĂ la 17 ANI

„Prima noapte de dragoste a fost un calvar pentru mine, când te gândeşti că ar fi trebuit să fie foarte specială şi memorabilă, a mea nu a fost tocmai cum am visat. Ieşeam cu un băiat de un an şi câteva luni şi nu am vrut să merg până la capăt cu el, deoarece pe atunci aveam doar 17 ani şi jumătate, nu eram încă majoră. La un moment dat, el a profitat de ocazie şi de naivitatea mea şi s-a întâmplat împotriva voinţei mele! Apoi, în loc să mă despart de el şi să merg la poliţie să-l denunţ pentru ce mi-a făcut, l-am iertat, crezând că o să mă căsătoresc cu el, dacă tot mi-am pierdut virginitatea cu el”, povesteşte, fără perdea, Delia Antal.

„Mi-aş dori să pot da timpul înapoi, sunt atâţia escroci care profită de fete tinere şi le ameninţă şi ele din cauza ruşinii nu fac nimic. I-aş trage pe toţi în ţeapă că Vlad Ţepeş şi aş încuraja toate femeile şi toţi copiii care sunt abuzaţi să spună cu voce tare, poate chiar voi face ceva să îi ajut pe viitor şi să trag astfel un semnal de alarmă pentru că am auzit nenumărate cazuri, veţi fi surprinşi, chiar în cercurile mele şi chiar ale unor persoane foarte cunoscute din România. Mă sacrific eu să spun, nu îmi este ruşine, pentru că, cu siguranţă, se vor trage semnale de alarmă şi sper să ajut că aceste acte criminale ale acestor bărbaţi fără Dumnezeu să scadă!”, a mai completat actriţa stabilită de nouă ani la Londra.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/vedeta-violata-17-ani-jumatate-in-loc-sa-merg-la-politie-m-am-casatorit-cu-el-465168-1.html#ixzz2g7aH5dv5

80 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.