pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Soţii de vicepremieri USL cercetate penal!!

ponta_antonescu_voiculescu(Romania este un stat mafiot! (Este parere personal)

Cei care conduc tara din 90 pana acum, majoritatea au devalizat si furat tara. acum incep sa apara si alte dosare, evident politice!

Bombonica Dragnea,

Soţia vicepremierului PSD Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetată penal pentru evaziune fiscală, potrivit ziarului România liberă.

Procurorii de la  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o acuză că, în 2009, s-a îmbogăţit cu active de 25.000.000 de euro, evaluate în acte la numai 50.000 de euro.

Afacerea a ajuns în atenţia Fiscului, care a constatat că subevaluarea s-a făcut cu scopul de a nu neplăti impozite.

Jurnaliştii de la România liberă spun că taxele eludate de Bombonica Dragnea după semnarea tranzacţiei au fost stabilite de Fisc la aproape 4.000.000 de euro, însă în prezent, după aplicarea penalităţilor s-au dublat.

ANAF a depus iniţial sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, dar anul trecut dosarul a fost mutat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind vorba despre familia unui demnitar.

 Laura Elena Chitoiu

DNA a inceput urmarirea penala fata de Laura Elena Chitoiu, sotia ministrului Finantelor Daniel Chitoiu, in dosarul Ilie Carabulea – Carpatica Asig – ASF, anunta un comunicat al institutiei. Laura Chitoiu, director al Direcției Avizări din cadrul Autorității pentru Supraveghere Financiară (ASF), este acuzata de procurorii DNA de abuz în serviciu contra intereselor publice. DNA o acuza pe Laura Chitoiu ca a trucat interviul pentru acceptarea de catre ASF a numirii a lui Ina-Ana Crudu in functia de director general al Carpatica Asig. Reamintim ca ASF este condusa de Dan Radu Rusanu, nasul familiei Laura Chitoiu (director ASF) – Daniel Chitoiu (PNL, ministrul Finantelor).

 

 

38 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.