pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Spaga generalizata din spitale in presa internationala!

Dupa cum tot spun spaga in sistemul de sanatate este generalizata, Nu pot spune ca 100″%. am intalnit si eu, un medic la un spital din mures, care nu cere spaga, si isi face meseria din pasiune, nu pentru spaga.( pana acum altul eu nu am intalnit)

Daca nu ai banii sa le dai, mori cu zile in spital, ii dor in cur de tine.  spagile incep de la portar, liftier, asistenta, femeie de servici, doctor, anestezist, si ce dtacu de „javre” mai sunt pe acolo.

Scuza acestor 99% de „jeguri” este ca au salariu mic. si ca sistemul este „sug ventionat” Dar tu ca pacient, om de rand, de unde morti mami lor sa am bani sa le dau spaga? Nu ii intereseaza ca, ai ce manca, ca pentru a le da spaga nu maninci, tu sau copiii, te imprumuti la cam, catarii, banci etc. Pe ei ii intereseaza doar ca ei sa isi poata pkati ratele la vile, masini de lux, sa mearga in excurisi exotice etc.

Acesti oameni care cer spaga, trebuie scuipati pe strada. Sunt niste jeguri imputite, niste criminali jegosi.

Ei nu recunosc,. dar aceste lucruri sunt cunoscute si in strainatate. Ieri a aparut o stire in  The Independent.

Bebelusi lasati sa moara în timp ce medicii refuza sa lucreze fara spaga. Toate astea sunt cutremuratoare pentru orice cetatean din africa, Dar in spitalele din Romania este ceva normal.

In acel articol se mai spune ca:  In 2005, se încasau 750.000 de euro pe zi din şpăgi.

Eu spun ca suma rea mult mai mare pe atunci. Eu sunt ferm convins ca in 2011, spagile la medicii, au fost de cel putin 1500.000  de euro pe zi.

Cultura mitei – sau plata informală cum mai este ea cunoscută – este acceptată în mod tacit.

Aici este o mare marja de eroare. In proportie de 80% aceste spagi iti sunt impuse. fara a avea prea multe optiuni. Dai si te faci bine. Sau nu, si morii. Asta este valabil si pentru copiii, dar si pentru adulti.

Toate astea in cardasie cu ministerul sanatati, Care cu siguranta au si ei cota parte din spagile zilnice, Iar acea institutie de „kkt” Colegiul Medicilor. este doar o vidanje gigant. cu care se curata cacatul, facut de acest „medici”

Articole pe tema „medicinei”

Spaga este generalizata in romania. De la medic, justitie, primarie etc. Eu merg pana acolo incat afirm ca este legalizata.

 

 

 

21 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.