provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Statutul de AUTONOMIE AL ȚINUTULUI SECUIESC  girat de  PSD, ciuma roșie!

1

Parlamentarii pregătesc o nouă bombă legislativă pe final de an. Este vorba despre o propunere privind Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc, apărută pe data de 22 decembrie, după cum transmite pe Facebook, Alexandru Moldovan.

Propunerea îi aparține deputatului UDMR Kulcsár-Terza József-György.

”În data de 22.12.2017 a apărut o altă bombă legislativă: propunere privind Statutul de autonomieal Ţinutului Secuiesc!

 

NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra romanilor

În anul centenarului Marii Uniri de la 1918 vom discuta despre enclavizarea definitivă a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş.

Acesta este preţul cerut de UDMR pentru susţinerea grupului infracţional din PSD? Sunt foarte curios ce vor spune filiale PSD din Transilvania? Poate ar fi bine sa discutam şi despre autonomia României faţă de o clasa politică profund coruptă!”, a scris acesta pe Facebook.

Colaborarea PSD–ALDE-UDMR a funcționat ca unsă în timpul dezbaterilor parlamentare privind legile justiției. La schimb, UDMR a primit sprijinul PSD pentru înființarea unui liceu teologic cu predare în limba maghiară si Statutul de AUTONOMIE AL ȚINUTULUI SECUIESC

 

Legile justiției au trecut de Parlament și cu sprijinul UDMR, chiar dacă formațiunea condusă de Kelemen Hunor nu este, oficial, la guvernare. Atitudinea UDMR are la bază două motive principale. În primul rând, parlamentarii UDMR au o gândire similară cu PSD și ALDE atunci când vine vorba de sistemul juridic. De altfel, de-a lungul timpului UDMR a depus multe inițiative legislative menite să rezolve problemele cu legea ale senatorilor și deputaților, indiferent de naționalitate. Multe din aceste proiecte îl au ca autor pe deputatul UDMR Marton Arpad, unul dintre susținătorii amendamentelor anti-DNA la dezbaterile din Comisia specială pentru legile justiției.

 

TERORISTII maghiari plănuiau să arunce în aer reţeaua de transport a gazelor naturale din Ardeal

 

`

 

40 Vizualizari

- ADS -

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Maghiarii din România cer din nou AUTONOMIE TERITORIALA – RealitateaFaraCenzura.ro Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] Statutul de AUTONOMIE AL ȚINUTULUI SECUIESC  girat de  PSD, ciuma roșie! […]