pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Studenta nimfomană şi prostituatele sale „de lux” plasate în hoteluri şi pensiuni.

mihaela-ciociu-studenta-nimfomanaMihaela Ciociu, o studentă din Petroşani care practica prostituţia de mai mulţi ani, este judecată împreună cu fostul iubit, Daniel Pleşcan, fiu al fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan, pentru trafic de minori şi proxenetism. Ancheta procurorilor de la Crimă Organizată prezintă în detaliu modul în care reţeaua prostituatelor de lux îşi desfăşura activitatea în pensiunile şi hotelurile din Valea Jiului.

Daniel Pleşcan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) şi Silviu Praţa (35 de ani) sunt judecaţi pentru infracţiuni de proxenetism şi trafic de minori. În decembrie 2015, Tribunalul Hunedoara i-a condamnat pe fiecare la trei ani de închisoare cu suspendare, dar soluţia a fost contestată, iar Curtea de Apel Alba Iulia va da, în zilele următoare, o sentinţă definitivă în acest dosar.

Dosarul celor trei tineri prezintă cum a funcţionat, în perioada 2014 – 2015, reţeaua de prostituate minore, coordonată de Mihaela Ciociu, cu sprijinul lui Daniel Pleşcan (fiu al Dorinei Pleşcan, fostă consilieră judeţeană candidată la Primăria Petroşani) şi al taximetristului Silviu Praţa, care se ocupa de transportul tinerelor. De asemenea, arată cum au devenit mai multe hoteluri, pensiuni şi cabane din Valea Jiului locuri unde se practica prostituţia.

Studenta Mihaela Ciociu era iubita lui Daniel Pleşcan, cu care locuia împreună, iar potrivit anchetatorilor se ocupa de înlesnirea practicării prostituţiei şi de obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma mai multor tinere, printre care şi minore cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani, informau anchetatorii.

Mihaela Ciociu le-a declarat anchetatorilor că practica prostituţia de mai mult timp, iar tarifele pentru o partidă de sex, normal sau oral, erau cuprinse între 150 de lei şi 200 de lei pentru o oră şi până la 600 de lei pentru o noapte. A devenit, în aceeaşi perioadă, şi proxenet pentru două minore, Geanina şi Anamaria, de 16 – 17 ani (în perioada 2014 – 2015), cărora le furniza clienţi şi le găsea locuri de întâlnire cu aceştia. Printre locaţii au fost identificate: Hotel Rusu şi pensiunea Floare de Colţ din Petroşani, pensiunea Groapa Seacă (Petrila), hotelul Casa de Vis (Aninoasa), pensiunea Gambrinus din Petroşani, dar şi alte cabane şi pensiuni.

„Mihaela Ciociu prefera să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi clienţi şi să primească ea singură toţi banii de la aceştia. Numai atunci când un număr mai mare de clienţi, de obicei cu ocazia unor petreceri, condiţionau realizarea întâlnirii de prezenţa a cel puţin două fete, Mihaela Ciociu, pentru a nu pierde ocazia de a realiza venituri, o contacta pe una din minorele Anamaria sau Geanina sau pe alte prietene de-ale ei”, notau anchetatorii. În situaţia în care clienţii se arătau interesaţi de două sau mai multe persoane de sex feminin, Mihaela Ciociu apela la Anamaria, Geanina, la o prostituată de 18 ani cunoscută ca Bosniaca sau la o altă tânără, Mădălina, de 18 ani.

Banii ajungeau la Pleşcan Iubitul Mihaelei, Daniel Pleşcan, era un întreţinut care avea grijă însă ca prietena lui să nu îl înşele cu banii pe care îi oferea acestuia, câştigaţi din prostituţie. Anchetatorii susţin că tânărul refuza să muncească şi ducea un trai parazitar, obişnuind să ceară mamei sale sume de bani care să îi asigure traiul sau să se întreţină din sumele realizate din prostituţie de prietena sa, Mihaela Ciociu, a cărei activitate a cunoscut-o în detaliu şi, în timp, a ajuns să o încurajeze şi să o controleze, pentru a maximiza veniturile obţinute de aceasta.

„În 8 iulie 2014, ora 1:03, inculpatul Daniel Pleşcan este contactat telefonic de către mama sa, Dorina Pleşcan, aceasta reproşându-i că nu vrea să se liniştească, moment în care între cei doi izbucneşte o ceartă iar Daniel Pleşcan îi spune: „păi nu am o muncă mama…că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Nu pot să muncesc eu, îmi fac femeile bani!”, se arată în documentele de anchetă. Peste 7.000 de lei ar fi obţinut Pleşcan, de la Mihaela.

Cum o motiva iubitul ei Daniel Pleşcan avea grijă să îi reproşeze tinerei că nu mai face suficienţi bani, iar unul dintre motive era preocuparea de şcoală.

„În data de 7 octombrie 2014, între Ciociu şi Pleşcan are loc un schimb de mai multe mesaje text prin care Pleşcan îi reproşează că din cauza cursurilor la facultate, aceasta nu mai practică prostituţia ca înainte”, informau anchetatorii. În dosar a fost cercetat şi un cadru didactic de la Universitatea din Petroşani, care ar fi apelat la serviciile prostituatelor, prin intermediul Mihaelei Ciociu.

Mihaela se arăta însă disponibilă la orice oră, punând activitatea de prostituţie pe primul plan: „Cum să nu vreau să merg? Tu ce ai iubi dak sa zis k ma sună ma sună ce pot face eu crezi k nu vreau să ies nu e deloc aşa/ Ubi nu mai fi supărat k nu am eu nicio vină/ K eu orice ar fi orice oră ies nu voi sta în casă”, se arată într-un sms trimis lui Pleşcan.

Numeroase procese verbale din dosar, care prezintă redarea convorbirilor telefonice, arată cum erau intermediate contactele dintre prostituatele minore şi clienţii lor şi ce tarife percepeau tinerele. Mihaela Ciociu primea până la 400 de lei pentru sex. „În 22 iulie 2014, orele 16:00, Mihaela Ciociu a fost plasată la pensiunea Vila Melinda din Petroşani. În schimbul serviciilor sexuale a fost retribuită cu suma de 400 de lei. În seara aceleaşi zile a fost plasată de către inculpatul Silviu Praţa unui client neidentificat până în acest moment”, se arată în documentele de anchetă.

Adolescenta Geanina a obţinut chiar şi 600 de lei pentru o noapte de sex. „În 4 septembrie 2014, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către Silviu Praţa care îi propune să o plaseze pe minora Geanina unui client în schimbul sumei de 600 lei/noapte”.

Bătute de clienţi

În activitatea prostituatelor apăreau însă şi numeroase probleme: „În data de 3 august 2014, Mihaela Ciociu a luat legătura cu Silviu Praţa şi a discutat cu acesta despre faptul că există pe internet o înregistrare video în care ea întreţine relaţii sexuale cu unul sau mai mulţi bărbaţi, realizată fără acordul ei, şi că dacă acest lucru este real, atunci ea se va răzbuna pe cel ce a realizat înregistrarea. Praţa îi confirmă sprijinul său, spunându-i: ,,Îi facem cheie!”. ,,No hai că dac-or făcut de astea, hai că vorbim, nu vorbim la telefon!”. Tot în cursul aceleiaşi zile, are loc un schimb de mesaje între Praţa şi Ciociu, după ce a aflat şi Pleşcan de posibila existenţă a înregistrării video, iar într-unul dintre mesaje îi transmite: „Încerci sa-mi faci probe să rămâi singură? Dute-n p. mea”, exprimându-şi temerea privind faptul că Ciociu vorbeşte prea direct la telefon referitor la activităţile infracţionale”, se arată în documentele de anchetă.

În 1 noiembrie 2014, Geanina şi Mihaela au fost agresate de clienţii cu care s-au întâlnit într-un local din satul Cârneşti, din zona Haţegului.

„Mihaela Ciociu  l-a contactat pe Daniel Pleşcan şi i-a spus că o să-l sune pe Miţă să vină după ele, iar în noaptea aceleiaşi zile minora Geanina i-a trimis mesaj lui Pleşcan să răspundă urgent. Mihaela Ciociu l-a contactat pe Silviu Praţa şi i-a cerut să vină urgent după ele pentru că au luat bătaie, iar acesta a spus că va veni foarte repede şi, totodată i-a cerut să şteargă toate mesajele din telefon pe care le are cu Pleşcan. În data de 1 noiembrie 2014, orele 00:55, Daniel Pleşcan a purtat o discuţie telefonică cu Mihaela Ciociu  iar apoi l-a sunat pe Praţa Marius cerându-i să-l ducă în locul unde le-a transportat pe cele două tinere, iar Praţa îi spune că  a plecat pentru că l-a sunat Mihaela. Tot cursul aceleaşi zile, în jurul orelor 01:23, Pleşcan a sfătuit-o pe Mihaela Ciociu să meargă la poliţie şi să spună că ea şi Piti (Geanina) au fost violate, dându-i indicaţii ce anume să spună poliţiştilor.

Mihaela Ciociu a sunat la 112 şi a reclamat că ea şi prietena sa minoră, este vorba de Geanina, au fost violate, sechestrate şi lovite de persoane necunoscute şi au găsit din întâmplare un taximetrist care venea de La Timişoara. Se observă că inculpata a indus în eroare organele de poliţie cu privire la cele  întâmplate, că a încercat să ascundă faptul că Praţa Silviu a  venit în localitatea Cârneşti ca urmare a discuţiilor telefonice pe care le-au purtat, precum şi faptul că avea cunoştinţă că Piti este minoră”, informau anchetatorii de la DIICOT.

Petrecerile erau profitabile În 8 septembrie, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către un client care îi propune să vină împreună cu o altă persoană de sex feminin la o ,,petrecere a burlacilor”, pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost, informau anchetatorii de la DIICOT.

În data de 18 septembrie 2014, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către de Dragoesc Băiuţ cu  care discută ultimele detalii referitor la petrecerea burlacilor ce va avea loc la o cabana Groapa Seacă. În aceeaşi zi, tânăra i-a trimis un mesaj lui Daniel Pleşcan, comunicându-i că trebuie să fie împreună cu minora Geanina la „Petro” şi după la 8 iar, ceea ce înseamnă că în aceeaşi zi a mers împreună cu minora la doi clienţi la hotel Petroşani, informau anchetatorii de la DIICOT.

În data de 18 septembrie 2014, Daniel Pleşcan a contactat-o telefonic pe minora Geanina şi a asigurat-o că nu va avea probleme şi să-i nu-i fie teamă de Cicio şi alţii, dar şi despre faptul că ar vrea să vorbească cu sora minorei. În cursul aceleiaşi zile Geanina este plasată numitului AA de către Daniel Pleşcan după care Mihaela şi Geanina se deplasează la cabana de la Groapa Seacă, transportul fiind efectuat de către Praţa. Tot în data de 18 septembrie Daniel Pleşcan poartă o discuţie cu Geanina potrivit căreia după ce aceasta va întreţine raporturi sexuale cu A., să vină la el acasă. În jurul orelor 21:03, Geanina îl contactează pe Pleşcan şi îi spune că îi este frică de A. , iar acesta o asigură că nu va păţi nimic şi să nu stea cu el mai mult de 20 de minute.

În data de 19 septembrie 2014, Mihaela Ciociu i-a transmis mai multe mesaje lui Daniel Pleşcan prin care îi comunica faptul că minora Geanina nu  a vrut să meargă cu ea la un client, deşi a făcut ceva bănuţi şi preferă să o sune pe „Mădă” dacă are nevoie, iar Pleşcan îi comunică că nu merită. În 12 octombrie, Mihaela Ciociu este contactată de un bărbat care îi comunică faptul că prietenii săi au fost mulţumiţi de ea şi ar dori să încerce şi altceva şi ar dori să încerce ceva şi cu o altă fată, de preferat „aia micuţă, care …ai venit”, iar Ciociu îi comunică cu nu mai poate veni cu ea pentru că s-au certat, informau anchetatorii de la DIICOT.

 

Recepţionerii de la moteluri erau intermediari

În data de 26 august  2014, Mihaela Ciociu este contactată de o persoană de sex masculin care se arată interesat de serviciile sexuale oferite de către inculpată şi îi solicită să se întâlnească la Hotel Cabana Rusu, din Petroşani. Ulterior mai poartă o discuţie în care clientul îi solicită să vină însoţită de încă o prostituată. În acest sens, Ciociu îi trimite lui Pleşcan mai multe SMS-uri spunându-i că nu are ce îi trebuie, iar Pleşcan îi transmite ,,E în ţară Alexandra, cauto!”, făcând referire la minora Alexandra, despre care se ştie că a fost recrutată de către cei doi în scopul plasării la diverşi clienţi, pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost.

În data de 24 septembrie 2014, ora 00.53, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către un angajat al Complexului Casa de Vis, care îi spune că este solicitată de un client al  hotelului. În data de 6 octombrie 2014, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către o recepţioneră la Cabana Rusu, care îi transmite că i-a fost cerut numărul de telefon de către un bărbat  interesat să întreţină raporturi sexuale cu ea contracost, informau cei de la DIICOT. Recepţionerii de la moteluri erau intermediari În data de 26 august  2014, Mihaela Ciociu este contactată de o persoană de sex masculin care se arată interesat de serviciile sexuale oferite de către inculpată şi îi solicită să se întâlnească la Hotel Cabana Rusu, din Petroşani. Ulterior mai poartă o discuţie în care clientul îi solicită să vină însoţită de încă o prostituată. În acest sens, Ciociu îi trimite lui Pleşcan mai multe SMS-uri spunându-i că nu are ce îi trebuie, iar Pleşcan îi transmite ,,E în ţară Alexandra, cauto!”, făcând referire la minora Alexandra, despre care se ştie că a fost recrutată de către cei doi în scopul plasării la diverşi clienţi, pentru a întreţine raporturi sexuale contra cost. În data de 24 septembrie 2014, ora 00.53, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către un angajat al Complexului Casa de Vis, care îi spune că este solicitată de un client al  hotelului. În data de 6 octombrie 2014, Mihaela Ciociu este contactată telefonic de către o recepţioneră la hotelul Cabana Rusu, care îi transmite că i-a fost cerut numărul de telefon de către un bărbat  interesat să întreţină raporturi sexuale cu ea contracost. În 15 octombrie 2014, Mihaela Ciociu  este contactată de un bărbat de la recepţia hotelului Rusu care o întreabă preţul şi îl asigură că poate să sune oricând. Nu voia să lase din preţ În 8 august, ora 22:00 Mihaela Ciociu îi trimite un mesaj lui Daniel Pleşcan în care îi spune că posibilul client cu care trebuia să întreţină raporturi sexuale nu avea decât 50 de lei, iar Pleşcan îi comunică tot prin mesaje că 150 de lei era OK, informau anchetatorii. În 16 octombrie 2014, Mihaela Ciociu  îi transmite lui Daniel Pleşcan un mesaj din care rezultă că un bărbat i-a dat anterior pentru întreţinerea raporturilor sexuale suma de 200 de lei şi acum vrea să-i dea 100 de lei, iar Pleşcan îi transmite mesaj să nu accepte. În data de 22 octombrie 2014, Daniel Pleşcan contactat-o pe Mihaela Ciociu şi a certat-o că plăteşte şi taxiuri şi că „nu are rost să dai 1 milion pentru 3 ore la Miţă, că m-am săturat de acela”. Minora recrutată de Pleşcan Anamaria, minoră în vârstă de 17 ani, a declarat potrivit anchetatorilor, că Daniel Pleşcan a recrutat-o în primăvara anului 2014 în scopul exploatării sexuale şi i-a explicat că Mihaela va fi cea care îi va găsi clienţii şi tot aceasta va fi cea care o va conduce la locaţiile unde urmează să fie întreţinute raporturile sexuale. Anamaria a declarat că primea de la Mihaela Ciociu sume cuprinse între 50 – 100 de lei după întreţinerea raporturilor sexuale, iar diferenţa până la tariful stabilit de Mihaela Ciociu era oprită de aceasta. Partea vătămată a susţinut că Mihaela Ciociu înmâna banii obţinuţi în urma practicării prostituţiei, atât de către ea, cât şi de alte tinere, lui Daniel Pleşcan, care coordona întreaga activitate de prostituţie, informau anchetatorii. Mihaela Ciociu a recunoscut că se prostitua şi că facilita altor prostituate contactele cu clienţii, iar Daniel Pleşcan şi Silviu Praţa au negat acuzaţiile. Unele dintre tinerele implicate în prostituţie se află în prezent în Occident. Vă recomandăm şi: Mărturia elevei prostituate de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescentă de 14 ani cea mai căutată damă de companie Cristina, o elevă din localitatea hunedoreană Vulcan, a fost nevoită să se prostitueze mai multe luni, de la 14 ani, de dragul iubitului său, ameninţată şi şantajată sentimental. Adolescenta se numără printre victimele minore a trei proxeneţi care îşi aşteaptă sentinţa definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Ea a relatat că a fost vândută unui număr impresionant de clienţi, cu care întreţinea relaţii sexuale într-o garsonieră şi în hoteluri. Aventurile sexuale ale baronului Polco. Germanul obsedat de sex cu minore şi-a transformat castelul moştenit în Ţara Haţegului într-un loc al depravării Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis baron Polco (pe numele său Pal von Daranyi), un moştenitor al familiei nobiliare Kendeffy, condamnat pentru sex cu minore. Germanul de 73 de ani a stat doi ani în închisoare, iar rechizitoriul dosarului său oferă amănunte înfiorătoare despre obiceiurile sale. Oraşele sexului din trecutul României. Mărturiile şocante ale străinilor despre prostituate: „Înfiorat, aş fi părăsit îndată această Sodoma“ Mai multe oraşe din Transilvania, Moldova şi Ţara Românească erau descrise în culori sumbre de către călătorii străini din secolele trecute, care le considerau locuri ale depravării, unde numărul prostituatelor era impresionant, iar femeile uşoare aduceau adevărate nenorociri. Afacerile cu sex din perioada interbelică: orgiile cu muncitoare, „codoşlâcul“ din Petroşani şi celebra Mameluţa, femeia care şi-a transformat casa în bordel Prostituţia era un fenomen greu de controlat în perioada interbelică şi în anii 1940, când activitatea caselor de toleranţă era interzisă sub sancţiuni aspre. O serie de documente păstrate la Arhivele Naţionale – Hunedoara şi numeroase relatări din presa vremii arată îngrijorarea autorităţilor faţă de numărul mare al tinerelor care îmbrăţişau depravarea din bordeluri. Ororile sexuale ale celor mai desfrânaţi voievozi români. Ştefan Vodă, ucis în timpul unui desfrâu, Iancu Vodă Sasu „le ruşina pe giupânese” Faptele „de ruşine” le-au adus faima unor domnitori din secolele trecute, potrivit cronicarilor vremii. Voievozi din Moldova, Muntenia şi principi din Transilvania au ajuns cunoscuţi în istorie pentru desfrurile de care au fost acuzaţi şi au fost daţi ca exemple negative. Reţeta ideală pentru pofta de sex şi vigoarea bărbaţilor din Evul Mediu. Ce alimente banale formau atunci „viagra“ Un savant din secolul al nouălea, cunoscut prin lucrările sale în întreaga Europă medievală, a fost autorul unora dintre cele mai populare reţete menite să trateze problemele de natură sexuală din cuplu. Remediile lui Al-Jazzar preced inventarea viagrei moderne.

Citeste mai mult: adev.ro/o8ms49

87 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.