provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Țeapă cu pampersi de sute de mii de euro pe Facebook!!

Mafia scutecelor

11

UPDATE
Colaboratoarele Ecaterinei Mihaela Gurbet si Ionelei Munteanu sunt: Ploaie Acida,Mirela Tămaș Luiza Borache,
Mamica Aurica,Elena Ioan, Casandra Musat, Lelutiu Alina Lascu, Elena Gheorghe,Cristina Humă 

Un nou tip de înșelăciune face mii de victime, pe internet. De data aceasta, victimele sunt tinerele mămici dispuse se achiziționeze pamperși, la prețuri mult mai mici decât cele de pe piața de profil.

Bani în avans

S-au creat grupuri, pe rețeaua de socializare Facebook, denumite “Consumabile pentru bebe” sau “Comenzi Scutece” . Preţurile erau foarte bune, iar termenul de livrare era între 30 şi 45 de zile. Postul de televiziune România Tv anunță că mamele nu și-au mai primit produsele comandate nici după 6 luni. Escroacele solicitau banii în avans, cerând ca aceștia să fie livrați direct în cont, cu mențiunea “alimentare card” sau “donație”. Una dintre escroace se prezintă drept Ionela Margareta Munteanu, indicând faptul că are o societate care se ocupă cu distribuția de astfel de produse și că ar activa în bazarul călărășean. În schimb, nimeni nu a auzit de ea. “Sunt de 20 de ani în bazar, dar nu am văzut-o niciodată”.

Prejudicii imense
apiland.ro

 

Mii de mămici înșelate caută modalități de a o reclama pe Ionela Margareta Munteanu. Din unele date, prejudiciul se ridică la suma de 40.000 de euro. Sunt indicate și alte sume drept prejudicii, una dintre acestea fiind de 4.000.000 lei. La Serviciul Public Piețe Oboare Călărași, directorul Vasile Manea ne spune că niciodată o astfel de persoană, cu un astfel de nume, nu a încercat să închirieze spații comerciale, în bazarul călărășean. Tot din cadrul acestui serviciu, Marian Palazu ne spune că și el a căutat-o pe Ionela Margareta Munteanu, în bazar, dar nu a dat de ea. Aceasta, în schimb, i-a înșelat o nepoată, care a plătit 1.000 de pamperși în contul acesteia, produse pe care nu le-a mai văzut.

Date de identificare

 

 

Pe rețeaua de socializare Facebook s-a creat o adevărată rețea de conturi care distribuie pampersi, la prețuri modice. Cele care au fost contactate afirmă că făceau distribuție în numele călărășencei Ionela Margareta Munteanu. Toți cer adresa acesteia, pentru a fi identificată. Ionela Margareta Munteanu se prezintă ca fiind din Călărași. Afirmă că e căsătorită. E născută la data de 18 martie 1988. Anunță că are la vânzare și alte produse, de la soluții de curățat, până la hăinuțe pentru copii. “Luați-vă gândul de la bani… iar toată gruparea la răcoare”, este unul din mesajele lăsate pe pagina de Facebook a Ionelei. Sumele virate în contul acesteia variază între 150 de lei și 10.000 de lei.

Peste 20.000 de mămici înșelate

În această situație, conform unor surse media, sunt peste 20.000 de mămici. O altă escroacă, și aceasta acționând după același tipar, a fost identificată în județul Gorj. Este vorba de Ecaterina Mihaela Gurbet. Sunt zeci de alte conturi care acționează după aceeași metodă. Inspectoratul Județean de Poliție Călărași a fost sesizat în legătură cu acest nou tip de înșelătorie.

Ecaterina Mihaela Gurbet!
Mun. Targu Jiu, Jud. Gorj
Strada 22 Decembrie 1989, nr. 24
Bloc 24, sc.2, et.4, ap.16


spy-shop.ro

937 Vizualizari

- ADS -

11
Leave a Reply

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Sorina StefRoxana MariaMirceaCristinaAlisa Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Catalina
Guest
Catalina

îmi vreau banii înapoi sunt 375 LEI

ALINA
Guest
ALINA

O cautam pe Ecaterina Mihaela Gurbet, aceasta ara domiciliu in Tg-Jiu pe strada 22 Decembrie.
Aceasta „doamna” a inselat mii de femei credule care au comandat pampersi, servetele umede, lapte praf, detergent, etc. Este inselatoria secolului, vrem sa se faca dreptate! Dupa niste calcule rezulta ca femeia a fugit cu o suma de aproape 1 MILION DE EURO! E de negasit de ieri dimineata, lumea se mobilizeaza pt depunere de plangeri la politie! A pacalit o tara intreaga! A luat de la gurile copiilor nostri! A fugit cu banii si e de negăsit!!!

Miron Nicoleta
Guest
Miron Nicoleta

Aveti grija ce cumparati …de la cine cumparati …si in primul rand nu dati banii inainte pe produse …mereu plata sa fie la primirea lor…ca uite ce se intampla …escroace si escroci sunt cata frunza si iarba …

FLORINA
Guest
FLORINA

Povestea pe scurt: Ionela Margareta Munteanu, Ecaterina Mihaela Gurbet, Elena Gheorghe, echipa principala de vanzari Pampers is alte produse pentru copii, super oferte. Fiecare din ele si-a facut o retea de oameni care preluau comenzile contra unui comision. Plata se facea in contul acestora, in avans. Numai din sumele pe care le-am vazut pana acum se strang comenzi in valoare de aprox. 50 000 lei, platiti in conturile celor 3 vanzatoare ( restul echipei fiind cele care luau comenzile). La acest moment sunt sute de comenzi in asteptare, sute de clienti care de mai mult de 6 luni asteapta livrarile… Read more »

ana maria
Guest
ana maria

Vreau banii înapoi pe cele 3 comenzi făcute!!!!

Monica Mitroi
Guest
Monica Mitroi

Cum se recuperează banii? sunt o mămica țepuită de aceste escroace!!

Mircea
Guest
Mircea

BRAVOO, fata isteata

Roxana Maria
Guest
Roxana Maria

Alte Colaboratoare!!: Lenuta Dobroghiu, Ramona Dumitras,Axinie Ioana,Zamfir Anca,Rosi Roxana, Alina Ganea, Zamfir Ancuta

Cristina
Guest
Cristina

Vreau restituirea banutilor de catre Ecaterina Gurbet !!am depus peste 2500 lei in contul ei !!!

Alisa
Guest
Alisa

Am comandat la doamna Borache Luiza ( colaboratoarea doamnei Gurbet) : pampers , lapte praf, servetele in perioada 16 ianuarie 2017 – 13 aprilie 2017 in valoare de 2205 ron. Aceste oferte erau ale doamnei Gurbet Ecaterina – Mihaela.

Sorina Stef
Guest
Sorina Stef

Am reusit sa fac rost de toate datele Cristinei Huma, nenorocita din Arad care a tapit foarte multe mamici: 0766546190