pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Temutul interlop Ghenosu va fi eliberat condiționat pentru bună purtare

proxenetism și clonare de carduri,Ghenosu, temutul interlop care a terorizat ani de-a rândul municipiul Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa, a fost eliberat condiționat pentru bună purtare, informează B1 TV. Decizia a fost luată de Tribunalul Vrancea, care a menţinut soluţia pe care o dăduse iniţial Judecătoria Focşani.
Ghenosu avea de executat zece ani de închisoare, pedeapsă la care fusese condamnat de către Tribunalul București. Din acești zece ani, el a executat șapte. Potrivit unor surse din Administrația Națională a Penitenciarelor, el a fost eliberat pentru că a muncit pe perioada detenției și a dat dovadă că s-a reeducat.

 

El era cunoscut atât în lumea interlopă dâmbovițeană, cât și în restul țării. A făcut bani din proxenetism și clonare de carduri, dar a mai fost condamnat și pentru spălare de bani și ultraj.
Anchetatorii l-au acuzat că și-a format o adevărată rețea de prostituate în Irlanda, pe care le prezenta pe site-uri de lux și de pe urma cărora a încasat sume foarte mari de bani. Era extrem de violent, iar locotenenții săi băteau oameni până ajungeau în comă. De altfel, din închisoare, el chiar a amenințat polițiștii, spunând că atunci când va ieși lumea se va cutremura.

52 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.