pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ti se rupe inima cand vezi asta!: Ofițer de poliție, prins..

politia_romana (Copy)Un inspector de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat este cercetat penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău pentru infracţiunea de furt. Potrivit unor surse judiciare citate de AGERPRES, inspectorul principal Valerică Iamandi a fost prins în curtea unei ferme în timp ce fura plasă sudată.
Totul s-ar fi petrecut marți seară, atunci când omul legii a fost prins în incinta unei ferme dn Spătaru, furând bucăți de plasă sudată. Acum, pe numele său a fost demarată cercetarea penală, dosarul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
„Fiind vorba de un lucrător de poliţie, toată ancheta o face procurorul, este vorba de infracţiunea de furt, s-a preluat dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău şi s-a început într-o primă fază urmărirea penală in rem, iar procurorul a decis continuarea urmării penale, V.I. având calitatea de suspect în cauză”, a mai declarat sursa citată.
Aceasta nu ar fi prima oară când ofițerul de poliție își dă în petec. În trecut, el a lucrat la diferite posturi de poliție – printre care și Poliția Buzău -, însă a fost detașat, în cele din urmă, la Râmnicu Sărat. Pentru fapta comisă, omul trecut de partea fărădelegii riscă pedeapsa cu închisoarea.
32 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.