pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Tiberiu Nițu ,la demis pe Lucian Papici de la şefia DNA!

Lucian Papici, șeful secției a I-a din DNA, a fost revocat din funcție la ora 17.00 de procurorul general al României, Tiberiu Nițu. El a fost delegat în funcție la cererea Laurei Kovesi începând cu 23 septembrie. Lucian Papici a finalizat astăzi ancheta în dosarul privind frauda de la referendumul de anul trecut privind demiterea președintelui Romaniei. Rechizitoriul este pe masa Laurei Codruța Kovesi.

Tiberiu Nițu i-a delegat, pentru următoarele trei luni, la conducerea Secției pe procuroarea Iuliana Bendeac (șef de secție) și pe procurorul Viorel Cerbu (adjunct șef secție).

Decizia de revocare a lui Papici fost luată după ce Tiberiu Nițu abia îl delegase în funcție, pe 23 septembrie, pentru următoarele șase luni. Lucian Papici a finalizat astăzi ancheta în dosarul „Referendumul fraudat” și a decis trimiterea lui Liviu Dragnea în judecată. Rechizitoriul făcut de Lucian Papici este la verificat la procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

 

Papici și Alexandru, dușmanii demnitarilor corupți

Potrivit unor surse judiciare, Laura Codruța Kovesi voia să propună rocada în aceste două funcții, Mariana Alexandru- șef de secție, Lucian Papici- adjunct de șef de secție. Lucian Papicia a deținut timp de două mandate funcția de șef de secție și nu o mai putea ocupa.

Lucian Papici este șeful Secției 1 de Combatere a Infracțiunilor de Corupție din cadrul DNA din 2007 şi a condus mai multe anchete complexe privind dosarele unor parlamentari sau magistraţi. “Cel mai interesant mi s-a părut totuși cazul Voicu, pentru că e legat foarte mult de așa-zisele rețele obscure din magistratură. Cazul acela m-a impresionat cel mai mult, mai mult decât dosarul Năstase”, povestea Lucian Papici, într-un interviu.

Citiţi mai mult: NEWS ALERT. Procurorul General Tiberiu Nițu l-a REVOCAT din funcție pe procurorul lui Dragnea! Rechizitoriul REFERENDUMULUI FRAUDAT este pe masa Codruței Kovesi – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dosarul-lui-dragnea-a-ajuns-pe-masa-lui-kovesi-1060128.html#ixzz2gaWuuAVc 
EVZ.ro 

CRIMA organizata este sfanta in romania!!!!

 

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.