pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Timișoara: Un film a fost reluat de la început după 15 minute pentru că doi magistrați au întârziat

magistrati_coruptiDoi judecători au făcut legea într-un cinematograf din Timişoara. Pentru că au întârziat, magistraţii au cerut reluarea unui film animat, deşi trecuseră 15 minute de la începerea peliculei! Revoltaţii, unii spectatori ar fi cerut banii înapoi. Reprezentantii cinematografului susțin însă că nu au fost înregistrate plângeri după filmul animat, iar reluarea reprezentației nu a avut nicio legătură cu acest caz.

La 15 minute de la începerea filmului „Berzele”, în cinematograful din Timişoara s-au aprins luminile, iar reprezentaţia a încetat.

Totul la cererea a doi judecători, care au întârziat, însă nu au vrut să rateze vreo scenă.  Mai ales că aduseseră cu ei şi un grup de aproximativ 20 de copii, invitaţi la aniversarea zilei de naştere a fiului lor.

Magistraţii le-au cerut reprezentanţilor cinematografului să reia filmul de la început. Iar operatorii de la videoproiectoare s-au conformat.  Spre nemulţumirea celorlalţi spectatori din sală, nevoiţi să revadă aceleaşi scene.

Înainte de asta însă, judecătorii au avut o problemă şi cu locurile din sală. Cele pe care le aveau rezervate, fuseseră ocupate.

Reprezentantii cinematografului susțin că managerul a aprins lumina în sală din cauza unor persoane care au ocupat alte locuri decât cele marcate pe bilete iar proiecția a fost reluată imediat după incident.

55 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.