pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Tribunal a decis tăierea salariilor cu 25% este ilegală

Scaderea salarilor bugetare cu 25 % este ilegala. Cine a decis asta Nimeni altcineva decat Justitia romana(oare este privata sau bugetara?)

Cred ca vom ajunge ca justitia sa ne decida si  cat  :Sex sa facem, cata mancare sa mncam .cata apa sa bem.etc.Oare daca ar merge un angajat de  la patron. la care i sa scazut salarul tot acest verdict i se da?

Nu cred pentru ca Ei ,,judecatori,, sunt bugetari si au drepturi.celalti cetateni. Sunt doar cei care le dau cate o spaga si. atat. Si marsi in aia a mati de patronace.

Ce bine este sa iti stabilesti salariul cum vrea scula. & lindicul  tau de judecator.

Justitia Romana este reprezentata de:

1 JUDECATOR

2 MAGISTRATI

3 JUDECATOARE 

Daca ar fi sa dam mai multe ex.am scrie 1 an de zile nonstop.

O nouă instanţă a dat câştig de cauză bugetarilor în privinţa reducerilor salariale cu 25%. Tribunalul Călăraşi a decis, în urma unei sesizări a FSLI, că tăierea salariilor profesorilor cu 25% este ilegală.
Profesorii,  membri ai Sindicatul Liber din Învăţământ Călăraşi, afiliat la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, au contestat în instanţă reducerea salariilor cu 25%.
La începutul lunii noiembrie, Tribunalul Călăraşi a decis să oblige autorităţile locale să restituie profesorilor sumele aferente tăierii cu 25% a indemnizaţiei de concediu, informează FSLI, printr-un comunicat.
„Decizia Tribunalului Călăraşi confirmă faptul că Legea 118/2010, prin care Guvernul a redus veniturile cu 25%, începând cu data de 1 iulie 2010, este una abuzivă. FSLI şi-a exprimat această poziţie încă de la punerea în aplicare a acestei legi”, spun sindicaliştii.
De asemenea, potrivit FSLI, procese similare sunt în derulare şi în alte judeţe, unde instituţia are organizaţii sindicale afiliate. „Sentinţa obţinută la Tribunalul Călăraşi a creat, astfel, un precedent şi sperăm ca restul proceselor din ţară să primească sentinţe similare”, se arată în poziţia FSLI.
În 14 octombrie, Tribunalul Vâlcea a decis să oblige primăria unei localităţi să le plătească unor angajaţi sumele tăiate în urma aplicării legii prin care veniturile bugetarilor au fost reduse cu 25%, în motivarea deciziei instanţa arătând că bugetarilor li s-a încălcat dreptul la proprietate.
Astăzi, premierul Emil Boc a declarat că o decizie judecătorească a unei instanţe nu poate opri aplicarea Legii prin care se reduc cu 25% salariile bugetarilor, subliniind că în privinţa acestei măsuri Curtea Constituţională s-a pronunţat.
„Dar când patronii dvs au fost obligaţi să vă taie salariile, au încălcat drepturile omului?”, i-a întrebat premierul Boc pe jurnaliştii care i-au solicitat să comenteze decizia Tribunalului Vâlcea, care a stabilit că tăierile salariale de 25% încalcă dreptul la proprietate.
„Decizia CCR cu privire la diminuarea salariilor a fost de constituţionalitate, cu alte cuvinte o decizie judecătorească a unei instanţe nu poate opri aplicarea legii, iar acea decizie, evident, este atacată la instanţele superioare, ea nefiind definitivă. Practic, aici cuvântul l-a avut CCR care a spus că această lege este constituţională”, a explicat primul-ministru. SURSA

In aceasta situatie. cred ca romania nu mai are nici macar.Dreptul sa spuna JUSTITIE. care este o unealta personala a celor mentionati mai sus ,,(nu pot fi numiti oameni si nici macar porci. si porci au demnitate)″

Sa mai distrus un slogan in romania Justitia

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.