pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Un barbat internat la Spitalul Universitar din Bucureşti s-a sinucis

Se stie  de coruptia generalizata din sistemul sanitar. Daca nu ai bani de spaga. mori cu zile. Azi de diminiata a aparut o stire in care se spunea cam asa:

Un bărbat de 42 de ani. internat in Spitalului Universitar  la Secţia Chirurgie a murit după ce  sa areuncat de la etajul 7 (sau 6, in functie de trustul de presa)

Barbatul era din Piteşti. si era internat in Spitalului Universitar pentru colica biliara. „Medici” nu îsi explica gestul barbatului, mai ales ca,  „piatra la bilă” nu e un diagnostic atât de grav. ”

Sunt perfect deacord cu ei. Nu este asa grav diagnosticul. Dar la acest diagnostic, de obicei se intervine chirurgical. Iar pentru acea interventie iti este ceruta spaga, Iar daca omul nu a avut bani sa dea. ce era sa mai faca?

Daca a fost internat mai multe zile. si omul a vazut ca nu iti face nimic, daca nu dai spaga. ce putea sa mai faca. Oameni nu au ce manca, dar sunt obligati. de aceste”jeguri numiti medici” sa le dai spaga.

Pentru o operatie banala de apendicita  SPAGA  este cam de 20 mil.(vechi) anestezist,chirurg, asistente. Ulterior mai dai la femeia de servici, la aia sa iti aduca mancarea strecurata.  etc

Oare cat va fi spaga pentru o operatie de piatra la bila. Depaseste cu siguranta 50 mil.

Eu sunt convins. ca motivul este undeva la spaga, Dar asta nu vom afla niciodata. mafia din spitale, este bine impamantita. si organizata pana la nivel de minister.

 

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.