pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Un medic din Băicoi refuză internarea unui pacient!!!

Incident la spitalul orăşenesc din Băicoi, judeţul Prahova. Un medic de la camera de gardă a fost filmat de ruda unui pacient în timp de refuza internarea acestuia. Mai mult, într-un acces de furie, medicul a rupt fişa bolnavului.

 

Actualizare 10:30. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a dispus un control la Spitalul din Băicoi.

„Prof.dr. Florian BODOG, ministrul Sănătății a solicitat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgență, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi, urmare a informațiilor apărute în mass-media. Direcția de Sănătate Publică va verifica condițiile în care s-a acordat asistența medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unități sanitare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

”Am dispus o anchetă. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe gardă, pentru că nu avem suficienţi medici ca să acoperim gărzile. Nu găsim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reacţie care nu se explică în niciun fel, de aceea vom întrerupe colaborarea”, a declarat primarul din Băicoi, potrivit Mediafax.


Incidentul s-a petrecut sâmbătă, de Bobotează, când medicul filmat era de gardă la Unitatea de primiri Urgenţe. Pacientul pentru care se cerea internarea, o femeie, avea recomandare în acest sens de la Spitalul Judeţean Ploieşti.

„Internările nu se fac de la Ploiești către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieștiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei. (…) Ce aveți azi de Bobotează să o internați?”, spune medicul, în timp ce bate cu palma în scaun.

În continuare, medicul este filmat în timp ce refuză de mai multe ori să-și motiveze gestul.

„Pentru că nu vreau eu! (…) Nu-mi merge pixul!”, susține medicul.

Într-un final, deranjată de insistenţe, medicul rupe hârtiile cu care femeia s-a prezentat la spital.

 

Doctoriţa Marta Coman

SexShop.ro
Ce spune conducerea spitalului

 

Andreea Irimescu, directorul spitalului orăşenesc din Băicoi, a declarat pentru Digi24 că în acest caz „s-a întrunit comisia de disciplină și comisia de etică” și că „vor fi analizate toate detaliile și o să venim cu toate detaliile după întrunirea acestor comisii și se vor lua toate măsurile legale care se impun în acest caz”.

Reacția doamnei doctor e una care nu trebuia în niciun caz să se întâmple într-o cameră de gardă și nicio unitate sanitară. Doamna doctor este doar într-o colaborare cu spitalul, nu e salariat al spitalului Băicoi, e salariat al Spitalului orășenesc Drajna”, a precizat managerul spitalului.

În apărarea sa, medicul afirmă că ar fi fost provocată de familia pacientei.

Doamna doctor susține că a fost provocată de familie, că nu s-a folosit un vocabular adecvat într-o expunere vizavi cu familie, înainte de filmare, nici asta nu e o scuză”, a adăugat managerul spitalului din Băcoi.

Cu privire la sancțiunile care ar putea fi luate în cazul acestui medic, directorul spitalului a precizat că „nefiind salariata spitalului, va înceta colaborarea pe camera de gardă. Alte sancțiuni e în măsură să le ia Colegiul Medicilor”.

 

VIDEO Doctor filmat în timp ce refuză cu obstinaţie internarea unui pacient şi rupe acte medicale „Nu-mi merge pixul!“

205 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.