pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

Un șef din Jandarmeria Română a furat banii unei fetițe în supermarket!!

0

Un șef al Jandarmeria Română a furat banii unei fetițe în supermarket, refuzând să-i dea înapoi.

Un șef din Jandarmeria Ialomița a făcut un gest extrem de rușinos care a pus în umbra minciunii instituția statului pe care o reprezintă.Bărbatul care se afla în supermarket, a găsit banii pierduți de o fetiță și și-a însușit fără pic de rușine!
Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută într-un supermarket din Slobozia. Conform ziarelor locale, fetița a pierdut 50 de lei și imediat a observat cum un bărbat s-a aplecat și i-a ridicat de jos.
Deși a încercat să-l determine pe bărbat să îi înapoieze, acesta a refuzat cu desăvârșire.
Dn povestirile fetiței, angajatul Jandarmeriei a folosit banii în interesul personal pentru a-și plăti cumpărăturile.
Când au aflat cele întâmplate, părinții au făcut plângere împotriva bărbatului, a cărei identitate au aflat-o ulterior. Bărbatul, identificat ca fiind șeful Serviciului Logistic al Inspectoratului Județean de Jandarmi are în acest moment, deschis dosar penal pentru furt, care va fi înaintat spre soluționarea Parchetului Militar.
Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa au explicat faptul că, în funcţie de rezultatele anchetei penale, vor lua măsurile legale care se impun. ,,La momentul de faţă este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfăşurare… Am colaborat şi colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. În funcţie de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale” a explicat, pentru independentonline.ro, sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.


Speriat de turnura pe care au luat-o lucrurile după ce părinții copilului jefuit au depus plângere penală împotriva sa, jandarmul Nicolae Marianu s-a orientat. Din păcate pentru el, prost!

Incidentul despre care v-am relatat aici îl are ca protagonist pe șeful serviciului logistic al Inspectoratului pentru Jandarmi Ialomița. Jandarmul este acuzat că și-a însușit o bancnotă de 50 de lei pe care o pierduse un copil într-un magazin din Slobozia. După ce copilul i-a cerut să-i restituie bancnota, jandarmul a refuzat iar părinții au făcut plângere penală pentru furt.

La începutul săptămânii trecute, jandarmul s-a decis să revină la sentimente mai bune. Surse apropiate anchetei susțin că el s-a prezentat la poliție luni, 28 ianuarie, și a predat o bancnotă de 50 de lei pe bază de proces verbal. În declarația dată în fața polițiștilor a afirmat că deși incidentul avusese loc în weekend, a predat banii doar luni pentru că a crezut că la poliție nu se lucrează sâmbăta sau duminica.

Declarația senzațională a jandarmului strângător este de-a dreptul infantilă, el susținând că a constat existența unor bani nejustificați în buzunar și s-a hotărât, de bună voie, să-i predea poliției. Afirmațiile sale sunt flagrant contrazise de imaginile surprinse de camerele de luat vederi din magazin. Pe imaginile aflate în posesia polițiștilor se vede că jandarmul ridică bancnota și este abordat de copil. După ce are un dialog cu acesta, jandarmul intră în magazin și apoi este surprins la casă, plătind cu bani scoși din buzunarul în care băgase bancnota găsită.

Sursele citate susțin că, după declarațiile date la poliție, jandarmul a încercat să ofere familiei păgubite o consultanță psihologică prin telefon pentru copil, pe care s-o ofere fiica jandarmul, care profesează în Olanda. Prin astfel de oferte jandarmul încearcă să-și salveze cariera grav compromisă de gestul său mârlănesc.

 

13 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.