pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Un tată DENATURAT s-a căsătorit cu fetiţa lui de numai 16 luni

Sub ce pretest un tată DENATURAT s-a căsătorit cu fetiţa lui de numai 16 luni!!!

Andy Barnard (Copy)MOTIVUL SFÂŞIETOR pentru care un tată s-a căsătorit cu fetiţa lui de numai 16 luni

 

Andy Barnard, un tată de 31 de ani, și-a promis că unica sa fiică va avea parte de nunta visurilori ei. Orice vis a fost dărâmat când Poppy Mai, de doar 16 luni, a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier inoperabilă, iar medicii i-au mai dat de trăit doar 2 zile.

În clipa în care au primit vestea devastatoare, prietenii şi familia s-au decis să organizeze „nunta” pe care tatăl i-o promisese fiicei sale, potrivit dailymail.co.uk.

Evenimentul a fost organizat „că la carte”, numai că fetiţa nu s-a „căsătorit” cu vreun iubit, ci cu tatăl ei. Poppy Mai a fost condusă la altar de mama sa, Sammi Barnard, de 29 de ani, şi de frăţiorii ei mai mari, Rylee şi Jenson.

Coşmarul a început pe 14 februarie, când părinţii s-au prezentat cu ea la camera de garda, prezentând simptomele unei indigestii. Medicii i-au prescris laxative şi au trimis-o acasă.

Zece zile mai târziu, părinţii au mers din nou cu ea la urgenţe, iar în urmă unor investigaţii mai amănunţite medicii au descoperit că Poppy Mai are o formă rară şi fatală de cancer pe creier.

Pe data de 17 martie, mama a solicitat externarea, pentru că a două zi Poppy-Mai să se „căsătorească”.

44 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.