pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Uninominalul pur: Reintregirea PCR

Asigurarea locurilor bine platite(si cu spagi mari) din parlament senat, este extrem de importanta. se stie ca, USL nu vrea unicameral, si minim 300 de hoti.(pardon parlamentar)

A doua masura a guvenului USL a fost asigurarea locurilor prin lege. USL a adoptat, azi, legea care prevede castigarea mandatelor de deputati şi senatori de catre acei candidati care intrunesc cele mai multe voturi in colegiile in care candideaza, in sistem uninominal majoritar.

Dar acesta lege, mai face ceva, va reintregi PCR, pai cum asa, pai ce spune un articol din acesta lege aprobata ieri.

Lolec Si Bolec au  explicat care sunt principalele ratiuni ale votului uninominal pur. „În primul rând trebuie să evităm ca partidele extremiste şi populiste să aibă acces în Parlament.

Aici se refera direct la DD-PP, care are un scor destul de mare in sondaje.

Azi a venit si bomboana de pe coliva. Dan Şova a declarat, azi, că pragul electoral, menţinut în Legea Ponta-Antonescu privind uninominalul într-un singur tur, va fi scos atunci când actul normativ va fi dezbătut de Camera Deputaţilor, care este for decizonal.

Acesta prevedere este cu dedicatie directa catre UNPR, care nu trece de 1%.

In directia in care mergem, se pare ca reintregirea PCR a intrat in linie dreapta. Alti noi nu vor mai intra, Doar sunt populisti. Si cei care sunt acum vor Domni pe veci, iar in scurta perioada se vor alcatui intr-un singur partid, USL. sa nu uitam ca PSD+PNL+PC, au absorbit cam jumatate din PDL. si in viitorul apropiat, ce a mai ramas din el, va intra cu totul in USL, UNPR deja a intrat, iar UDMR astia intra la ciolan si cu dracu numa sa fie la borcanul cu miere.

 

Se pare ca legile cu dedicatie au inceput!!!!

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.