pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

URA!!! Salariul minim – 700 de lei de la anul

Gata!!!!! de la 1 ianuarie „romaniii” vor trai bine.li se maresc salariul minim pe economie. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vom trai ca in „rai” vom avea salarul minim de  – 700 de lei deja nu mai pot de fericire… deja ma gandesc ce voi face cu bani castigati in plus,Eu am deja ceva ideei le enumerez mai jos:

1) Sa imi cumpar un server propriu pentru a nu mai depinde de firmele de host care cam fac figuri la continut!!!

2) Sa imi cumpar o masina ultimul tip!!

3) Sa imi cumpar o vila pe coasta de „azures”

4) Sa imi cumpar un yaht. sa fac excursiii, etc

Ce mai vom traii ca in rai,straini vor face coada la granita!! Base pune repede vizaaaa!!

Firar a dracu de sonerie!!! a sunat si m-am trezit(pisici mati)

Acum trebuie sa ma resemnez cu ideea ca mancarea in Romania este un lux, Sa nu mai vorbim de consum,curent,apa,gaz etc. care pentru aprox. 60% din populatie nu pot fi acoperite din 2 salari,daca mai ai si ginionul sa ai si ceva”puradei” pe langa tine esti mort.

Oricum putem, dormi linistiti Sindicatele si guvernanti vegheaza pentru prosperitatea romanilor si nu trebuie  sa miscam un deget, ei au grija sa faca totul pentru bunastarea lor, Noi suntem doar niste sclavi pe plantatia lor,

Potrivit unui analize a Ministerului Muncii, peste 125.000 de bugetari şi aproape 665.000 de angajaţi din privat vor beneficia anul viitor de majorarea salariului minim.

Din ianuarie 2011, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este de 670 de lei lunar pentru un program complet de lucru de 170 ore în medie pe lună.

Salariul de bază nu poate fi inferior nivelului salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată, ceea ce înseamnă că niciun angajat nu poate câştiga anul viitor mai puţin de 700 de lei lunar. Angajatorii care nu respectă această prevedere pot fi sancţionaţi cu amendă între 1.000 şi 2.000 lei, constatarea constravenţiei şi aplicarea sancţiunii fiind în sarcina Ministerului Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă judeţene şi cel al municipiului Bucureşti.RTV

15 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.