pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

USL fura din nou revolutia!!!!!!!!!!

In 89 Ilici cu FSN, a furat revolutia. Acum “javrele” care sau ramificat,si iar adunat  din FSN, Acum USL. vor sa fure revolutia oamenilor,Aceste javre ordinare care au mainile patate de sange, vor iar sa faca avere pe sange de roman!!! Pana nu demult acesti mascarici,comunisti, au tot urlat impotriva puterii, dar in realitate toti sunt egali(hotii,criminali etc) interesul lor sunt doar cel de cartel mafiot!!

Aceste jigodii ordinare o fut si pe mas@ in gura doar sa ajunga la OS..  Inca o dovada care  in cele spuse de mine:

Sursa foto roncea.ro

1) Protestatarii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu, fluturând steaguri şi pancarte pe care era scris:”Jos Băsescu!”, „Demisia”, sau „Nu vrem comasate, vrem anticipate”. Un tânăr a apucat să participe doar câteva zeci de minute la protest, când mama sa a intrat în mijlocul protestatarilor şi l-a lovit în repetate rânduri cu palmele pe fiul său, scoţându-l din mulţime, întrebându-l în mod repetat: „Ce ţi-au dat mă, bani?!”. Mediafax.

2) „De trei zile stau aici. Au zis că îmi dau şi mie alimente”, a spus bărbatul, fără să răspundă însă cine îi promisese alimentele.
3) Cazul la care am fost si eu martor: Miting furat la Sighisoara!!!

Si cu siguranta ex. pot continua..

Vreau sa mai precizez ceva!!

1)  In romania nu exista partide politice,Doar clanurii mafiote,

Cam adevar se spune an acest colaj:

2)  Doctrina de partid, este jaful national!!

3)  TOTI  sunt hotii!!

4) Ii doare in cur, de popor.

5) TOTI  sunt divizati din PCR.

6) „TINERII” politicienii sunt doar progeniturile fostilor tortionarii,securistii,si criminali, Si crescuti cu o tata de ILICI, Ce se naste din pisica,soareci mananca!

Cincidentele furtului revolutiei romaniloe din 89. de catre”animalul” de ILICI,  Si cu ce se intampla in 2012, este prea mare:
Acest video,spune multe!!!
 

 

 

56 Vizualizari

- ADS -

25 Comentarii
  1. john doe spune

    ai dreptate,dar in viatza daca observi exista si gri,nu doar negru si alb. sincer as fi tare curios de varsta ta exacta.nu ma intelege gresit,este dreptul fiecaruia sa aleaga si sa gandeasca cum doreste,dar viatza te invatza cate ceva. nu tot ce zboara se mananca:) cum bine stii, si in plus sunt cinvins ca, nici tu nu ceri de la cpu-ul tau dual core ,ce ar putea face un i7 🙂

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.