provident.ro
ideall.ro
otter.ro

USL plateste 200 lei pentru a participa la miting!!

10

Am mai multe informatii, cum ca  USL ar plati fiecare manifestant de maine cate 200 lei. Informatile sunt ca aceste plati se fac in: Teleorman, Iasi, Constanta,

Din mai multe orase maine diminiata va pleca mai multe autocare cu membrii, fanaticii de partid, cat si cei care accepta bani,

Ei au primit autorizatia pentru miting.

Primăria Capitalei a aprobat cererea USL pentru mitingul de joi, din Capitală, care va avea loc de la ora 16.00. Mitingul va fi precedat de un marş de la Arcul de Triumf la Piaţa Victoriei, organizatorii anunţând 10.000 de participanţi.

Daca este sa ne luam dupa aceasta cifra.10.000, din acestia sa spunem ca aprox.2000, sunt lingai de cur al USL, care pentru partid o fut si pe mas@, Dar tot raman undeva la 8000, daca toti acestia sunt platiti suma data de USL ar fii de undeva la  1600000 lei.

Daca calculam si transportul acestora, cheltuielile sunt enorme, Ne putem da seama ce foamete este in USL, si cata disperare este intre ei..

Imi pare rau ca am fost si eu o zi la miting,si am inghetat de frig,

Daca cunoasteti cazuri asemanatoare, va rog postati un comentariu.

20 Vizualizari

- ADS -

10
Leave a Reply

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Marius Cirstaflorin“Mitingul pentru libertate” Marca USL – Realitatea Fara CenzuraUSL plateste 200 lei pentru a participa la miting!! | Florida meaALEX Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
iris
Guest

Crezi ca e un precedent?
Cam asta e procedura peste tot

doooh!!!
Guest

@doooh!!! EDITAT de Admin Esti un …… Nu ai venit cu datele reale, mesajul tau a ajuns acolo unde ii este locul,La gunoi. ktz98747@ms9.mailslite.com Adresa de mail valida 10 minute. IP: 92.82.76.244 AICI scrie asa: Regulament Comentari: Nu se mai aproba comentarile care au ca adresa una falsa ex. 1) haha@yahoo.com, pizdamatiidetradator@yahoo.com xxx@yahoo.com,12345@yahoo.com etc 2) Adresele de email temporale sunt bagate direct la spam,si sterse, va chinuiti degeaba: Ex: emailtemporar.ro,gunoi.net, Guerrillamail.com, 10minutemail.com, meltmail.com, goemailgo.com, ms9.mailslite.com, cat si alte zeci de site-uri de acest fel, care sunt in lista neagra. De azi.14/06/2011, Va intra in vigoare acest regulament privind comentarile. Daca… Read more »

ALEX
Guest

Mai stiu si eu prosti care tremura de frig

trackback

[…] USL plateste 200 lei pentru a participa la miting!! […]

florin
Guest

Sobolanii portocalii au invadat si acest lc …nu-i nimic ,dupa revolutie o sa-i inumaram la bucata …nu mai scapa astia cum au scapat comunistii si securistii…multi portocalii asta au si fost…sau turnatori imputiti…NICI CEAUSESCU NU CREDEA CA ZIDUL DE LA TIRGOVISTE EXISTA …PINA N-A MUSCAT DIN EL…SI ALA ERA SI MULT MAI DETEPT SI MULT MAI PUTERNIC DECIT DEMENTUL DE LA COTROCENI !

Marius Cirsta
Guest
Marius Cirsta

La naiba ca daca stiam imi luam si eu o zi de concediu sa fac mai mult decat ma platesc astia la job.
Eu am informatii si ca Ponta aduce un grup de martieni in vreme ce Antonescu a vb. cu o trupa de alieni de pe Alpha Centauri.
Sa vedem daca se confirma ca de informat m-am informat bine is is chestii verificate nu asa :))