pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Vamesii care au cerut spaga staff-ului AC/DC. Din nou la „munca”.

Dupa cum tot spun eu, coruptia este generalizata! iar in romania, doar o minte diabolica(un bolnav mental) mai poate crede in justitie.

Se stie ca spaga in institutile statului, este la rang de virtute, si sfanta. In anul 2010. a izbucnit un scandal, international pot spune, de coruptie din vami.

O mica istorie: Trupa AC/DC a susţinut, în 16 mai 2010, un concert la Bucureşti, Pana aici nimic anormal. Dar ca astia pentru a intra in tara cu toata sandramaua, scena, instrumente etc. au fost nevoiti sa treaca vama. Iar cum prin vama nu se trece fara spaga. Au fost nevoiti sa dea spaga, normal nu de bunavoie, Ci obligati de bugetari de acolo!

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Judeţene Arad s-au autosesizat,  în cazul a zece angajaţi de la  Vama Nădlac. care au cerut, şi primit spaga de la caravana trupei AC/DC,

Sursa FOTO: .metalhead.ro

Atunci din cei zece, patru  angajaţi au fost concediaţi, Dar cum ei sunt mai presus de tot poporul,au contestat deciziile în iinstanta.Si cum era si normal au castigat, Si au fost reangajati.

Normal  ca in prima zi,vor face ce stiu ei mai bine. Spaga, Spaga, Spaga, Spaga, Spaga, Spaga, Spaga,

Toate astea datorita, „justitiei” care in proportie de 99% este corupta, Aceste decizi. au fost date de. Curtea de Apel Timişoara care a dat câştig de cauză la trei dintre cei patru angajati ai Agentiei de Control şi Încasări Nădlac care au fost demisi în urma scandalului spagii AC/DC,

Am niste informati, Ca in timisoara coruptia in justitie, este sfanta si generalizata, si se poate spune legalizata!

Eu cred ca justitia in curand, va  decide si programul de sex.

Acest video, spune tot despre, coruptia din vami, Este generalizata. suprema,si legala.Ascultati cu atentie versurile,

 

16 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.