bottegaverde.ro

Vârsta la care APETITUL SEXUAL al femeilor este MAXIM!

0

Femeile trecute de 40 de ani sunt coplesite de nelinisti iar pofta lor de sex este scazuta.

Un studiu recent primissgrey.rovind viata sexuala a femeilor a aratat ca perioada cea mai intensa din punct de vedere sexual este cu aproximativ 15 ani mai devreme decat se credea anterior.

Psihologii erau convinsi ca femeile ajung la apogeul vietii sexuale dupa 35 de ani dar un sondaj recent a aratat ca acesta devin tot mai nesigure pe ele in dormitor odata cu trecerea anilor.

 

Menopauza indeparteaza dorinta de sex iar femeile incep sa se simta neatragatoare, desi acest sentiment fals e indus de schimbarile care au loc in organismul lor.

Studiul, realizat de un producator de vitamine, a aratat ca o treime dintre femei au menopauza la 40 de ani. 75% dintre femei au recunoscut ca menopauza a avut un impact asupra relatiei de cuplu.

Femeile care au participat la sondaj au declarat ca in jurul varstei de 20 de ani au fost cel mai interesate de sex iar intervalul 41-45 de ani a fost cea mai proasta perioada din punctul de vedere al realtiilor intime.

14 Vizualizari
 zwiększyć wytrysk

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of
Videochat non adult
Guest

Cred ca depinde de la persoana la persoana. Nu putem uniformiza oamenii din societatea de astazi, care in esenta tinde catre individualitate.

Madalina
Guest

Nu stiu daca este un lucru general valabil, cred ca sunt multe aspecte de luat in seama cand vine vorba de astfel de lucruri.