pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Varza.spaga.laba de Bruxelles

Ce legatura are varza de Bruxelles, cu acest articol? Veti vedea mai jos

1) A izbucnit un scandal acum ceva timp,in care Adrean Severin a luat spaga, Un articol despre bravul nostru europarlamentar se gaseste AICI Normal ca sa inceput cu cunoscuta poezie, ca este o razbunare politica,si el este cinstit, Curios este ca sa uitat destul de repede de acest incident. in presa din Romania, Presa internationala, si Cologe bravului nostru Roman, nu sa scris,si se mai scrie, Aia ii cer sa pleca de acolo, al nostru brav Roman, il doare la 3 metri in fata sculei  de ce zic aia, si nu pleaca.

2) La o alta perioada scurta de timp, a aparut un nou scandal, in care un consilier al PNL(Partidul National Labagist dupa cum ii spun eu,) Sa filmat in timp ce se masturba si se gandea la Oana Zavoranu, numele lui este Tudor Ionescu, finul fotomodelului sef din PNL Calin Tariceanu, care l-a si trimis in parlamentul european. ca rampa de lansare in politica romaneasca. Pana aici nimic normal. dar aceste subiecte au fost acoperite de presa, cu alte discuti importante sau nu, Sau chiar evitate si daca nu exista alte subiecte pe ordinea de zi, Acum normal se pot fabrica subiecte foarte multe, de la lesinuri in direct, mitinguri spontane, cu 69 de oameni, sau divorturi la comanda, in care soti sa se certe care a avut mai multi amanti(e), etc,Si care sa fie de interes mondial, unde sau pus la dispozitie avioane,elicoptere, masini de militie, etc. Pentru a avea un reting cat mai mare.

Poza clik,ro                                                                                                                                                             poza Evz.ro

Sa revenim la varza de Bruxelles, Ne putem mandri  ca popor ca avem:

Varza de Bruxelles

Parlamentari de Bruxelles

Spagari de Bruxelles

Labagi de Bruxelles.

Cersetori de Bruxelles,

Si multe altele. In consecinta suntem un popor care avem Di tote, nu ne lipseste decat circul si painea, Circ avem destul,Paine deja vrem prea multe, La romani le pace sa stie ce fac „”vedetele,, de carton a romaniei, cu cine si-o trag.ce mananca, unde merg in vacante,etc.

De acest lucru au aflat si cei care conduc Romania, si in consecinta ne da ce vrem noi, Si ei fac ce stiu ei mai bine fure liberi fara sa-i deranjeze nimeni.

Asa popor, Asa conducatori, Romania nu va avea sanse sa iasa din kkt-ul in care este, in veci vecilor amin

 

 

39 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.